Betöltés...

Intelligens füstjelző készlet Meross GS559AH (HomeKit)

Ár: 16.590 Ft

Az intelligens és precíz füstérzékelő gondoskodik az Ön és családja biztonságáról. Amikor a riasztó füstöt érzékel, automatikusan figyelmeztető hangjelzést ad. Ha viszont egyszerre több riasztót is használ, csak annyit kell tennie, hogy az egyik füstöt észlel, és az összes rendelkezésre álló készülék aktiválódik. A füstérzékelésen kívül a készülék a túlmelegedést is érzékeli, és a külön megvásárolható HUB-gal való kompatibilitásának köszönhetően a készüléket egyetlen rendszerbe kombinálhatja. A dedikált Meross alkalmazás vagy az Apple Home alkalmazás lehetővé teszi az érzékelők vezérlését és vészhelyzet esetén a riasztások fogadását.





Biztonság és megbízhatóság
Az érzékelő CE EN14604 szabványnak megfelelő, így teljesen biztonságos eszköz az Ön és családja számára. A hangerőszint 85dB, ami nem okoz halláskárosodást. Ezenkívül, ha több riasztója van, és csak az egyik érzékeli a füstöt, a többi is megszólal. A veszélyről az alkalmazáson keresztül is értesítést kap.





Hosszú üzemidő
Nem kell aggódnia, hogy az érzékelő gyorsan lemerül. Az egész készülékhez mindössze 2 AA elemre van szükség, amelyek könnyen elérhetőek, ha cserére van szükség. Az egyetlen dolog, amit az érzékelő megkövetel Öntől, az a memória, hogy tudja, mikor cserélte ki utoljára az elemeket. Egy tartalék készletet mellékelünk.





Dedikált alkalmazás
A készülék speciális alkalmazásokat használ - Meross vagy Apple Home. Ezek segítségével akár 16 készüléket is vezérelhet, triggereket állíthat be más Meross eszközök vezérlésére, vagy riasztásokat kaphat, ha vészhelyzet történik. A hardver kompatibilis a SmartThings rendszerrel és együttműködik az Apple HomeKit-tel. Az eszközt egyetlen rendszerbe is kombinálhatja a rendelkezésre álló HUB-nak köszönhetően, amely lehetővé teszi 16 eszköz egyidejű csatlakoztatását. Ezáltal az egész otthona felett irányítást és biztonságot kaphat.





Túlmelegedés érzékelés
A GS559AH előnyei ezzel még nem értek véget, a készülék a túlmelegedést is érzékeli, és hatékonyan tájékoztatja Önt erről. Amikor a hőmérséklet meghaladja az 54 - 70 ℃ értéket, a Meross füstérzékelő riasztást jelez. Önt nem fogja semmi sem fenyegetni!





Benne van:
Riasztó
2 × csavar
használati útmutató
2 × AA 1,5 V-os elem
Tápegység
USB kábel
intelligens hub
CE DOC

Specifikáció:
Márka Meross
Név Meross WiFi intelligens füstérzékelő
Modell GS559AH
Alkalmazás Apple Home, Meross
Kompatibilitás Apple HomeKit, SmartThings
Érzékelő típusa Fényelektromos
Újratölthető akkumulátor DC 1,5V × 2 AA elem
Hangerőszint 85 dB (A)
Riasztási érzékenység 0,115 - 0,168 dB/m
Súly 405 g
Vezeték nélküli szabvány 433 MHz
Tanúsítványok CE, RoHS, WEEE
Vezeték nélküli szabvány 2,4 GHz
A riasztó méretei (átmérő × magasság) 120 × 36,7 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens füstjelző készlet Meross GS559AH (HomeKit)" című hirdetést látja. (fent)