Betöltés...

Intelligens video csengő riasztóval, EJ PRODUCTS, vízállóság, infravörös éjszakai látás, kétirányú hang, vezeték nélküli 2.4G és 5G, alkalmazásvezérlés, fehér

Ár: 27.571 Ft

A beépített PIR érzékelő lehetővé teszi, hogy azonnali értesítéseket kapjon, ha valaki megnyomja az ajtócsengőt, vagy ha mozgást észlel. A beépített mikrofon és hangszóró tiszta, valós idejű, kétirányú hangot biztosít, így azonnal láthatja, hallhatja és beszélhet a látogatókkal, vagy kiválaszthat egy előre rögzített hangüzenetet a gyors válaszokhoz.Ez a vezeték nélküli csengőkamera , amely szélesebb, 166°-os betekintési szöggel rendelkezik, kristálytiszta képeket és videókat biztosít, soha nem hagy ki egyetlen sarkot sem látatlanul! A beépített infravörös lámpák automatikusan érzékelik a környezeti fényt, és éjjellátó módba kapcsolnak, így sötétben is tisztán láthat. Integrált 10000MAH újratölthető akkumulátor, nagy kapacitású akkumulátor, több mint 6-8 hónapos normál használat, töltési idő 1,5 óra. A biztonsági kamera telepítése és csatlakoztatása 100% -ban vezeték nélküli, lehetővé teszi-e, hogy élvezze azt a kényelmet, hogy ne kelljen aljzatokkal vagy kusza vezetékek keverékével foglalkoznia? Ne aggódjon a kültéri felszerelés miatt! IP65 (-4?-122?) időjárásállóságával ez az ajtócsengő kamera ellenáll a legzordabb időjárási körülményeknek is. Az integrált 5200mAh újratölthető akkumulátorok a teljes feltöltés után 4-6 hónapig használhatók. Ha valaki megmozdítja az ajtócsengőt, a csengő lopásgátló riasztója hangos riasztást ad, hogy értesítse családját és szomszédait, és telefonja biztonságban lesz. Kapok riasztást?a Ennek a vezeték nélküli csengőkamerának a telepítése, beállítása és használata kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe. Szerelje fel a lakás kívánt helyére, vezetékek és lyukak nélkül. Töltse le a TuyaSmart alkalmazást a Google Play / App Store áruházból, párosítsa a csengőt a készülékkel. Mobil és vezeték nélküli csengő (elemekkel együtt), élvezheti a vezeték nélküli funkció kényelmét.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens video csengő riasztóval, EJ PRODUCTS, vízállóság, infravörös éjszakai látás, kétirányú hang, vezeték nélküli 2.4G és 5G, alkalmazásvezérlés, fehér" című hirdetést látja. (fent)