Betöltés...

Biztonsági kamera csomag MicroSD kártyával 64 GB, Reolink E1 Outdoor PTZ-vel, felbontása 5MP Super HD

Ár: 50.143 Ft




Javítsa otthoni biztonságát a Reolink E1 kültéri kamera csomaggal!


Ez a csomag egyesíti a figyelemre méltó Reolink E1 Outdoor biztonsági kamerát egy megbízható 64 GB-os Kingston micro SD kártyával, így teljes körű megoldást kínál az ingatlan lenyűgöző tisztaságú megfigyelésére. A Reolink E1 Outdoor 5 MP-es nagyfelbontású kamerával büszkélkedhet, amely éles képeket biztosít, mint például jó nappal vagy éjszaka. Időjárásálló kialakítása egész évben biztosítja a működést, esőtől, hótól vagy tűző naptól függetlenül szemmel tartva otthonát. Ráadásul a kamera fantasztikus funkciókat kínál, mint például az automatikus követés és a mozgásérzékelés, biztosítva, hogy ne maradjon le semmiről.


A mellékelt Kingston 64GB micro SD kártya bőséges tárolókapacitást biztosít a felvételek számára. Készítsen több hetes felvételt teljes nyugalommal, tudva, hogy részletes nyilvántartása van az otthona körüli tevékenységekről. Ez a nagy teljesítményű kártya zökkenőmentes videolejátszást és megbízható adatátvitelt biztosít, lehetővé téve a felvételek egyszerű áttekintését, amikor csak szükséges. Ezzel a csomaggal mindent megtalál, amire szüksége van a kivételes otthoni biztonsághoz egyetlen kényelmes csomagban!
 


 

Megbízható kültéri felügyelet


A Reolink E1-Outdoor úgy lett kialakítva, hogy minden időjárási körülményt kezeljen, megbízható és robusztus felügyeleti megoldást nyújtva otthona kültéri környezetéhez. Az időjárástól függetlenül ez a szoba következetesen fog működni, biztosítva, hogy mindig szemmel tartsa szállását.



Full HD látvány a precíz részletekért


Élvezze a tiszta és részletes képet a Reolink E1-Outdoor kamera Full HD felbontásával. Ezzel a funkcióval nem fog lemaradni egyetlen fontos részletről sem, függetlenül a napszaktól vagy az otthonán kívüli fényviszonyoktól.

 

Vezeték nélküli kapcsolat a rugalmasságért


A vezeték nélküli kapcsolattal a Reolink E1-Outdoor rugalmasságot kínál a telepítés és a használat során. Nincs szükség kábelekre, így ez a kamera gyorsan és egyszerűen felszerelhető bárhová, így teljes ellenőrzést biztosít a telepítési folyamat felett.
 

Folyamatos felvétel


A Reolink E1-Outdoor kamera képes folyamatosan rögzíteni, biztosítva, hogy soha ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról sem otthonán kívül. Éjjel-nappal ez a kamera készen áll a folyamatos felvételre, garantálva a magas szintű biztonságot és felügyeletet.

 

Bőséges felvételi tárhely


A csomag tartalmaz egy 64 GB-os Kingston micro SD kártyát, amely biztosítja, hogy minden felvétel biztonságosan tárolható és bármikor elérhető legyen, amikor csak szüksége van rá. Nagyvonalú tárolókapacitásával ez a micro SD kártya nyugalmat biztosít, hogy a létfontosságú információk mindig kéznél vannak és védve vannak. Fektessen be most otthona biztonságába ezzel a komplett csomaggal, amely kizárólag online áruházunkban érhető el!




 

A csomag tartalma:



1 db E1 kültéri Pro


1 x biztonsági támogatás


1 x hálózati adapter


1 x reset tű


1 x csavarkészlet


1 x 4,5m tápkábel


1 x 1m hálózati kábel


1 x Szerelési sablon


1 db Gyors üzembe helyezési útmutató


1 x felügyeleti matrica



 

További műszaki adatok:


Képérzékelő: 1/2,8" CMOS
Videofelbontás: 3840X2160 (8,0 megapixel) 20 képkocka/mp sebességgel
Lencse: f=2.8-8mm, Max: F1.6
Videó tömörítés: H.265
Látómező:

Vízszintes: 94°~50°
Függőleges: 53°~30°


Nappal & éjszaka: IR-Cut szűrő automatikus kapcsolással
Infravörös éjjellátó: Legfeljebb 12 méter (40 láb); LED-ek: 12db/1.6W/850nm
Színes éjjellátó: 4 db/2.7W/6500K/180Lumen
Hanganyag: Kétirányú hang
Tápegység: DC 12,0V 23 93 1A,

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Biztonsági kamera csomag MicroSD kártyával 64 GB, Reolink E1 Outdoor PTZ-vel, felbontása 5MP Super HD" című hirdetést látja. (fent)