Betöltés...

Biztonsági kamera csomag MicroSD kártyával 64 GB, Reolink RLC 820A, felbontás 8MP (4K)

Ár: 38.264 Ft




Javítsa otthona biztonságát tiszta látással és nyugalommal!


Ez a biztonsági csomag egyesíti a figyelemre méltó Reolink RLC-820A biztonsági kamerát egy 64 GB-os Kingston micro SD kártyával a kiterjedt tárhely érdekében. Az RLC-820A lenyűgöző 4K Ultra HD képeket készít, így minden részletet hihetetlen tisztasággal láthat. A személy-/járműészleléssel csak a fontos dolgokról kap értesítéseket, kiszűrve a háziállatok, a ringató fák vagy más irreleváns mozgások mozgását. Így biztosíthatja, hogy a potenciális fenyegetésekre összpontosítson, és időben értesítéseket kapjon a valódi biztonság érdekében.


Ez a csomag tartalmaz egy nagy teljesítményű, 64 GB-os Kingston micro SD kártyát is, amely bőséges tárhelyet biztosít a felvételek számára. Akár folyamatos, akár mozgás által kiváltott vagy ütemezett felvételt választ, elegendő hely áll rendelkezésére a képek rögzítéséhez későbbi lejátszáshoz vagy véleményezéshez. Ez az all-in-one csomag egyszerű és hatékony módot kínál otthona biztonságának modernizálására, és élvezze a nyugalmat, tudva, hogy ingatlana biztonságos. Mindig szoros őrizet alatt áll.



Super HD látvány a pontos részletekért A Reolink RLC-820A kiemelkedik a Super HD képek továbbításának képességével, amely lehetővé teszi a környezet pontos és részletes megfigyelését. Nagy felbontásával ez a megfigyelő kamera minden fontos részletet rögzít, tiszta és árnyalt képet adva az otthona körüli eseményekről.



Intelligens funkciók a fejlett megfigyeléshez Használja ki a Reolink RLC-820A beépített intelligens funkcióit, amelyek fejlett felügyeletet biztosítanak kéznél. A mozgásérzékelés és az intelligens riasztások minden gyanús tevékenységről értesülnek, az élő nézet pedig teljes irányítást biztosít otthona felett, bárhol is legyen.



Rugalmas csatlakoztathatóság az egyszerű telepítéshez Rugalmas csatlakozásával a Reolink RLC-820A gyorsan és egyszerűen telepíthető bárhová, ahová csak akarja. Akár kábelen, akár vezeték nélkül csatlakoztatod, ez a kamera zökkenőmentesen integrálódik bármilyen környezetbe, megadva a szükséges szabadságot és rugalmasságot.





 

Folyamatos felvétel a megszakítás nélküli felügyelethez


A Reolink RLC-820A képes folyamatosan rögzíteni, biztosítva, hogy soha ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról sem. Napszaktól és fényviszonyoktól függetlenül ez a kamera készen áll a folyamatos felvételre, biztosítva az ingatlan megszakítás nélküli felügyeletét.

 

Nagy tárhely a hosszan tartó felvételekhez A csomag tartalmaz egy 64 GB-os Kingston micro SD kártyát, amely biztosítja, hogy minden felvétel biztonságosan és hozzáférhető legyen. Nagyvonalú tárolókapacitásával ez a micro SD kártya nyugalmat biztosít, hogy a létfontosságú információk mindig kéznél vannak és védve vannak. Fektessen be most otthona biztonságába ezzel a komplett csomaggal, amely kizárólag online áruházunkban érhető el!





A csomag tartalma: 

1 db RLC-820A


1 x vízálló fedél


1 x 1m hálózati kábel


1 db Gyors üzembe helyezési útmutató


1 x felügyeleti matrica


1 x Szerelési sablon


1 x MicroSD 64B kártya




 

További műszaki adatok:
 


Videofelbontás: 3840X2160 (8,0 megapixel) 25 képkocka/mp sebességgel
Képérzékelő: 1/2,49" CMOS
Lencse: f = 4.0mm rögzített; F=2.0, IR-vágószűrővel
Videó tömörítés: H.265
Látómező:

Vízszintes: 87°
Függőleges: 44°


Éjjellátó: Akár 30 méter (100 láb) 18 850nm LED-del
Tápegység: PoE IEEE 802.3af vagy DC 12.0V 23 93 1A,

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Biztonsági kamera csomag MicroSD kártyával 64 GB, Reolink RLC 820A, felbontás 8MP (4K)" című hirdetést látja. (fent)