Betöltés...

Reolink Argus ECO-V2 térfigyelő kamera, WIFI, napelemmel, személy/jármű érzékelés, éjjellátó, 64 GB-os Micro SD kártya, 3 MP HD felbontás, mozgásérzékelő, Push riasztások

Ár: 51.839 Ft

Üdvözöljük az intelligens biztonság és a megszakítás nélküli védelem világában! Innovatív csomagunkkal teljes körű megoldást kínálunk otthona vagy vállalkozása felügyeletére és biztosítására. Bemutatjuk a Reolink Argus ECO-V2 biztonsági kamerát, amely fejlett mozgásérzékelő funkciókkal és kiváló minőségű kétirányú hanggal van felszerelve, napenergiával működik a teljes szabadság és rugalmasság érdekében a telepítés során. Ráadásul a csomag tartalmaz egy 64 GB-os Kingston MicroSD kártyát a felvételek biztonságos tárolásához. Fedezze fel alább, hogyan hozhat ez a csomag biztonságot és nyugalmat mindennapi életébe!



Fedezze fel a szabadságot és a biztonságot a Reolink Argus ECO-V2 csomaggal, napelemmel és 64 GB-os MicroSD kártyával Fedezze fel a vezeték nélküli biztonság és a napenergia világát innovatív csomagunkkal, amely tartalmazza a Reolink Argus ECO-V2 biztonsági kamerát, napelemet és 64 GB-os MicroSD kártyát. Az Argus ECO-V2 egy akkumulátorral vagy napenergiával működő kültéri kamera, amely a 2,4 GHz-es WiFi frekvencián működik, teljes védelmet biztosítva anélkül, hogy aljzatokhoz vagy kábelekhez lenne kötve.







Kiváló képminőség és kétirányú hangzás CMOS képérzékelőjével a Reolink Argus ECO-V2 éles képeket biztosít 3MP felbontásban, 15 képkocka / másodperc sebességgel, kiváló minőségű kétirányú hang kíséretében. Akár otthon, akár távol tartózkodik, a kommunikáció egyszerű és hatékony.



PIR-észlelés és egyéni riasztás A PIR érzékelési funkció lehetővé teszi a kamera számára, hogy pontosan érzékelje a mozgást, 100°-os vízszintes érzékelési szöggel és akár 10 méteres állítható távolsággal. Testreszabhatja a hangjelzéseket, beleértve a sziréna hangját is, hogy biztosan ne maradjon le egyetlen gyanús tevékenységről sem.



Rugalmas tápellátás és megbízható tárolás Az 5200mAh újratölthető akkumulátorral és a Reolink napelemmel táplálható képességgel az Argus ECO-V2 kamera mindig működik, és készen áll arra, hogy megvédje Önt. Ráadásul helyi tárhelyet kap egy 64 GB-os MicroSD kártyán, vagy használja a Reolink Cloud-ot a felhő tárolásához.



Időjárásállóság és egyszerű telepítés Az IP65 besorolású időjárásállósággal rendelkező Argus ECO-V2 kamera úgy készült, hogy megbirkózzon a szélsőséges időjárási körülményekkel, az esőtől az extrém hőségig és fagyig. A kompakt méretek és a sokoldalú kialakítás lehetővé teszi a könnyű telepítést bármely kívánt helyre, függetlenül a környezeti feltételektől.



Tapasztalja meg a teljes szabadságot és biztonságot a Reolink Argus ECO-V2 csomaggal Ezzel a teljes csomaggal élvezheti a teljes szabadságot és az akadálytalan biztonságot otthona vagy vállalkozása számára. Nem számít az időjárás vagy a tartózkodási hely, bízhat a Reolink Argus ECO-V2 és a Kingston 64GB MicroSD kártya megbízható teljesítményében és kiváló minőségében. A csomag tartalma:* 1 × Reolink Argus ECO vezeték nélküli WiFi megfigyelő kamera
* 1 × Öntapadós matrica
* 1 × USB-C kábel
* 1 × Kültéri tartó és heveder
* 1 × csavarkészlet
* 1 × Összeszerelési sablon
* 1 × kulcs
* 1 x MicroSD kártya 64GB
* 1 x napelem
 Funkciók: 

Kamera és hang:


Képérzékelő: CMOS képérzékelő
Videó felbontás: 3 MP
Videó tömörítés: H.264
Mező megtekintése: Fix lencse, 100° átlós
Éjszakai kilátás: Akár 10 m (33 láb)
Digitális zoom: 6x digitális zoom
Hanganyag: Hangszóró és mikrofon a kétirányú hangzáshoz



PIR észlelés és riasztások:


PIR érzékelési távolság: Állítható, akár 10 m (33 láb)
PIR érzékelési szög: 100° vízszintes
Hangjelzés: Sellő (testreszabható)
Egyéb riasztások: Azonnali e-mail riasztás és push értesítések



Wi-Fi:


Wi-Fi szabvány: IEEE 802.11b/g/n
Működési frekvencia: 2,4 GHz
Vezeték nélküli biztonság: WPA-PSK/WPA2-PSK



Tápegység:


Akkumulátor: 5200mAh újratölthető akkumulátor
Nap: Reolink napelemmel táplálható
DC tápegység: 5V/2A hálózati adapterrel táplálható



Raktározás:


Helyi tárolás: Támogatja a microSD kártyát 128GB-ig
Felhőalapú tárolás: Reolink Cloud támogatás (egyes országokban elérhető)



Munkakörnyezet:


Működési hőmérséklet: -10 ° C és 55 ° C (14 ° F és 131 ° F) között
Időjárásállóság: IP65 időjárásálló tanúsítvány



Méretek és súly:


Méretek: Φ71 x 186 mm
Tömeg (akkumulátorral együtt): 320 g (11,2 uncia)




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Reolink Argus ECO-V2 térfigyelő kamera, WIFI, napelemmel, személy/jármű érzékelés, éjjellátó, 64 GB-os Micro SD kártya, 3 MP HD felbontás, mozgásérzékelő, Push riasztások" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések