Betöltés...

Reolink E1 Zoom IP Fisheye kamera

Ár: 46.520 Ft

Erőteljesebb, mégis kicsiIsmerje meg a Reolink E1 sorozat új generációját. Speciális funkciók – 5 MP Super HD és optikai zoom van hozzáadva ehhez a kompakt fényképezőgéphez. Plusz a kétirányú hang, a távoli élő nézet és az intelligens lehetőségek segítenek abban, hogy kapcsolatba léphessen azzal, ami Önnek fontos. Legyen közelebb a családokhoz, és távol a gondoktól.

Tiszta, még nagyításkor isVessen egy pillantást házára Super HD minőségben. Vagy nagyítson rá, hogy megtekinthesse az Ön számára fontos dolgok részleteit a kép romlása nélkül. A Reolink E1 Zoom éjszaka is jól teljesít, 10 db IR LED-del, amelyek akár 12m mélységet is lefednek gyenge fényviszonyok mellett.

Pan & Tilt az automatikus követéshezA kamera 355º-ban elforgatható és 50º-ban dönthető, hogy több területet lefedjen. Ezenkívül automatikusan követi az embereket és a háziállatokat, és rögzíti a gyermekek, idősek, háziállatok, valamint a behatolók állapotát és útvonalait. A kamerát kézzel is elforgathatja.

Kétsávos WiFi a megbízható kapcsolatért2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi kapcsolat is elérhető. Megbízható jelet és több vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget biztosít.

Lenyűgöző időközFigyelje meg az órák, napok vagy akár hetek változásait perceken belül, így könnyebben megörökítheti a hosszú távú események, például a napkelte és a napnyugta szépségét.

Irányítsd a kameráidat kihangosítvaNem is lehet egyszerűbb az E1 Zoom vezérlése a Google Assistant segítségével. Csak mondja ki, hogy „Ok Google, mutasd meg a hátsó udvart”, és az élő hírcsatorna megjelenik a Google Nest Hubon vagy a Chromecast-kompatibilis tévén.

Titkosított felhőtárhelyAz eseményről készült videók feltölthetők a Reolink Cloudba. A titkosított felhőszolgáltatás a fontos pillanatokról a helyszínen kívüli biztonsági mentést biztosít, és lehetővé teszi a videók lejátszását bárhol, bármikor.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Reolink E1 Zoom IP Fisheye kamera" című hirdetést látja. (fent)