Betöltés...

Reolink Argus Eco IP Bullet kamera

Ár: 42.410 Ft

Valódi önálló akkumulátoros kamera minden helyreÉlvezze a nyugalmat bárhol, mindössze 5 perces telepítéssel! Ez az intelligens, önálló akkumulátoros kamera bázisállomás, összetett beállítások vagy előfizetési díjak nélkül működik, és számos funkciót kínál különböző igényekhez.

Újratölthető elemmel működőA nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral működő Argus Eco függetlenül működik, anélkül, hogy csatlakoztatná a hálózathoz. Bárhová elhelyezheti. Vezeték nélküli, így gondtalan.

Day & Night 1080p Full HD felbontásbanAz 1920*1080-as nagy felbontású Argus Eco élesebb és egyenletesebb videó streamelést garantál, mint a 720p kamerák. Gondoskodik a gyerekekről, vigyáz az autójára, vagy megörökíti az embereket a bejárati ajtóban gazdag részletgazdagsággal és élénkséggel.
Alvás közben nem pihen. Az infravörös LED-ek 10m-ig világítanak a lenyűgöző éjszakai látás érdekében.

Csodálatos Time-Laps videókA hosszú távú események, mint például a virágok virágzása, napkelte, városi jelenetek és még az építkezések is túl hosszúak ahhoz, hogy valós időben érzékeljék őket. Az Argus Eco a time lapse jó módja annak, hogy percek vagy másodpercek alatt megfigyeljük, rögzítsük és megosszuk ezeket az eseményeket.

Irányítsd a kameráidat kihangosítvaNem lehet egyszerűbb a Google Asszisztenssel működő biztonsági kamera vezérlése. Csak mondja azt, hogy „Ok Google, mutasd meg a hátsó udvart”, és élő adást fog látni a kamerából a Google Nest Hubon vagy a Chromecast-kompatibilis tévén. A cselekedet hangosabb a szónál? Nem, elég a szavak.

Titkosított felhőtárhelyAz eseményről készült videók feltölthetők a Reolink Cloudba. A titkosított felhőszolgáltatás a fontos pillanatokról a helyszínen kívüli biztonsági mentést biztosít, és lehetővé teszi a videók lejátszását bárhol, bármikor.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Reolink Argus Eco IP Bullet kamera" című hirdetést látja. (fent)