Betöltés...

Reolink E1 IP Fisheye kamera

Ár: 26.870 Ft

Szélesítse ki a nézetétVízszintesen 355°-ban és függőlegesen 50°-ban elforgatható. Rögzítse meg a totyogó gyerekeket és a házban rohanó szemtelen háziállatokat, vagy szkennelje be az előcsarnokot, a nappalit és az étkezőt egyetlen Reolink E1-gyel.

Tekintse meg otthonát részletekben éjjel-nappalA Reolink E1 intelligens otthoni biztonsági kamera 2304x1296 (3 megapixel) felbontásban rögzít Super HD videókat, a 8 infravörös LED-del pedig akár 12m-es távolságra is lát sötétben. Az egész napos otthoni kamerával bármikor kapcsolatban maradhat azzal, ami érdekel.

Könnyen telepíthetőA robusztus vezeték nélküli kapcsolat és a pan & tilt funkció maximális rugalmasságot biztosít a Reolink E1 számára. Kapcsolja be, csatlakozzon a 2,4 GHz-es WiFi-hez, és átvizsgálhatja az egész szobát. Ez ennyire egyszerű.

Lenyűgöző időközFigyelje meg az órák, napok vagy akár hetek változásait perceken belül, így könnyebben megörökítheti a hosszú távú események, például a napkelte és a napnyugta szépségét.

Irányítsd a kameráidat kihangosítvaNem lehet egyszerűbb a Google Asszisztenssel működő biztonsági kamera vezérlése. Csak mondja azt, hogy „Ok Google, mutasd meg a hátsó udvart”, és élő adást fog látni a kamerából a Google Nest Hubon vagy a Chromecast-kompatibilis tévén. A cselekedet hangosabb a szónál? Nem, elég a szavak.

Titkosított felhőtárhelyAz eseményről készült videók feltölthetők a Reolink Cloudba. A titkosított felhőszolgáltatás a fontos pillanatokról a helyszínen kívüli biztonsági mentést biztosít, és lehetővé teszi a videók lejátszását bárhol, bármikor.

Egészítse ki stílusos otthonátAz aranyos és letisztult dizájnjával a Reolink E1 tökéletesen illeszkedik otthoni dekorációjához, és gyermekei is kedvelik. Tedd a polcra, az asztalra vagy a mennyezet alá, és élvezd az otthon teljes védelmét.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Reolink E1 IP Fisheye kamera" című hirdetést látja. (fent)