Betöltés...

Axis M3086-V IP Dome kamera

Ár: 214.860 Ft

Ez a költséghatékony, kompakt mini dóm nagyszerű képminőséget biztosít kihívást jelentő fényviszonyok között is. A mélytanulásos feldolgozóegységgel pedig a széleken történő mélytanuláson alapuló fejlett analitikából profitálhat.

Nagyszerű képminőség
Az AXIS M3086-V nagyszerű 4 MP-es képminőséget kínál még kihívást jelentő fényviszonyok között is. A széles dinamikatartománynak (WDR) köszönhetően akkor is biztosítja a tisztaságot, ha a jelenetben sötét és világos területek egyaránt vannak. A Lightfinderrel pedig még gyenge fényviszonyok között is éles, színes képeket kap. Ezenkívül 130°-os széles látószögű képet kínál, és gyárilag fókuszált, így nincs szükség kézi fókuszálásra.

Kibővített lehetőségek
Az AXIS M3086-V támogatja a mélytanuláson alapuló intelligens analitikát a széleken. Ez azt jelenti, hogy értékes metaadatokat szolgáltat, megkönnyítve a gyors, egyszerű és hatékony törvényszéki keresési lehetőségeket az élő vagy rögzített videóban. Az AXIS Object Analytics előre telepítve van, és tudja, hogy mit kell észlelnie, így az érdeklődésre számot tartó objektumokra összpontosíthat - mindezt az Ön egyedi igényeihez igazítva. Ezenfelül az ACAP támogatásával testreszabott alkalmazásokkal növelheti a rendszer értékét. Ez a kompakt dome továbbá rugalmasságot biztosít ahhoz, hogy tartozékok segítségével audio- vagy I/O-kapcsolatot adjon hozzá.

Kompakt és költséghatékony
Ez a költséghatékony mini dóm a rugalmas és diszkrét telepítéshez a szerelési tartozékok széles választékát kínálja. A bajonettbe illesztett burkolattal egyszerűen fel- és lecsavarható a gyors és kényelmes telepítés érdekében. Kompakt kialakítású, könnyen telepíthető, v

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Axis M3086-V IP Dome kamera" című hirdetést látja. (fent)