Betöltés...

HDWR HD-SL99 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga

Ár: 192.620 Ft

A HD-SL99 vezeték nélküli kódolvasó kiváló minőségű anyagokból készült, masszív szerkezete IP65 védelemmel rendelkezik, ami tartóssá és akár 2 méteres magasságból történő leeséssel szemben is ellenállóvá teszi. Nehéz körülmények között is kiválóan használható.

A kiváló minőségű szkennelő rendszer pontosan beolvassa a fő 1D és 2D kódokat. Az orvostechnikai eszközök csomagolásán található kétdimenziós kódokkal is könnyedén megbirkózik, így alkalmassá teszi a gyógyszertári felhasználásra.

A készüléket beépített memóriával látták el, amivel akár 100 000 leolvasott kódot is elmenthet, hogy később átvihesse a számítógépre. A nagy teljesítményű, 2200 mAh-s akkumulátor hosszú és problémamentes működést biztosít, így nincs szükség gyakori töltési megszakításokra. A mellékelt dokkolóállomás gyors és kényelmes indukciós töltést tesz lehetővé, amely azonnal elindul, miután a berendezést az állványra helyezi.

A vezeték nélküli és ingyenes működést zavaró kábelek nélkül a rádiókommunikáció garantálja.
A 433 MHz frekvenciájú rádióhullám-technológia alkalmazása lehetővé teszi, hogy az olvasó akár 600 méteres hatótávolságon belül mozogjon nyílt térben.

ezeték nélküli kódolvasó, dokkoló, antenna a dokkolóhoz, USB kábel a számítógéppel való kommunikációhoz, AC adapter, akkumulátor, használati útmutató.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "HDWR HD-SL99 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga" című hirdetést látja. (fent)