Betöltés...

AJAX DoorProtect BL ajtó és ablaknyitás érzékelő (AJ-DP-BL)

Ár: 18.960 Ft

Tulajdonságok:

Mágneses ajtó és ablaknyitás érzékelő A kompakt kialakítása, csúcsminőségű érzékelői, valamint a vezeték nélküli kommunikációja révén az Ajax DoorProtect érzékelő kiváló választás ablakok és ajtók védelmére, otthoni vagy irodai környezetben egyaránt. Maximális teljesítmény Az Ajax Hub-tól akár 1200 méterre is működhet nagy nyílt területen, vagy emeletes létesítményekben. Más gyártók rendszereivel is használható uartBridge és ocBridge Plus modulok használatával. Behatolás- és hibavédelem Hitelesítés használata az illetéktelen hozzáférések megakadályozására. Szabotázsálló tokozás. A rendszer pingelése állítható időnként (12-300 másodperc). Zavarás észlelése, frekvencia ugrás. Titkosított kapcsolat használata. Könnyed üzemeltetés A kiemelkedő minőségű brit reed kapcsolók akár 1.000.000 alkalommal kapcsolhatóak meghibásodás nélkül. A kétirányú kommunikáció lehetővé teszi a rendszeres tesztelést és az egyszerű személyre szabást. A központ távolságától függően szabályozza az áramfelvételt, ezáltal energiát takarít meg. Akkumulátor élettartam akár 2 év is lehet, percenként egy pingeléssel számolva. Professzionális telepítés, egyszerűen Az eszköz gyorsan és egyszerűen telepíthető a SmartBracket tartó segítségével. A kapcsolat minősége és az érzékelési terület távolról is tesztelhető. Az Ajax Hub-hoz egyetlen gombnyomással csatlakoztatható. Mérnöki remekmű Kompakt kialakítása és erőteljes mágnese teszi az Ajax DoorProtect érzékelőt ideális választássá ablakok és ajtók védelmére, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről.
Érzékelő típusa: vezeték nélküli Szerelés: felületre szerelhető Mágnes távolság: Legfeljebb 1 cm (kis mágnes), legfeljebb 2 cm (nagy mágnes) Érzékelő egység: reed kapcsoló Felhasználás: beltéri Kiegészítő bemenet kábeles érzékelők csatlakoztatásához: van Szabotázsvédelem: van Rádiójel teljesítmény: 20mW Kommunikációs protokoll: Jeweller (868.0-868.6 MHz) Maximális távolság az érzékelő és a központi egység között: akár 1200 m (nyílt területen) Tápellátás: CR123A akkumulátor Tápfeszültség: 3V Akkumulátor élettartam: akár 7 év Működési hőmérséklet tartomány: 0°C-tól + 50°C-ig Környezeti páratartalom: akár 80% Méretek: 20x90 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "AJAX DoorProtect BL ajtó és ablaknyitás érzékelő (AJ-DP-BL)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: