Betöltés...

Plantronics Poly Edge E400 IP Telefon - Szürke/Fekete

Ár: 91.870 Ft

Itt az ideje egy olyan asztali telefonnak, amely több kapcsolattal rendelkezik, és megkönnyíti a hibrid munkát. A Poly Edge E400 sorozat két kijelzőt és tizennégy soros billentyűket hoz az asztalára. Ezek a telefonok többféle csatlakozási lehetőséget, valamint hihetetlen hangzást kínálnak, egy komolyan éles csomagban. Ezek a hot-deskinghez vagy otthoni irodába tervezett telefonok egyszerű mobiltelefon-párosítást biztosítanak, emellett a Poly híres zajcsökkentő technológiáját és élvonalbeli kialakítását ötvözik a tökéletes felhasználói élmény érdekében. Az eddigi legsokoldalúbb telefonjaink, a Poly Edge E400 sorozat tele van olyan funkciókkal, amelyekről nem is tudta, hogy szüksége van rájuk, mint például a szövegről beszédre váltás és az antimikrobiális védelem. Nem számít, hogy mekkora a vállalkozása, ez a telefon stílusosan korszerűsíti irodáját, és a jövőbe repíti szervezetét.
8 soros billentyűk a 3,5 hüvelykes színes IPS LCD fő kijelzőn.Egy második integrált 6 billentyűs kijelző, amely 12 gyorshívást, névjegyeket támogat.Opcionális Poly Edge E bővítőmodul támogatott.Integrált Bluetooth® 5.0 mobiltelefon vagy headset párosításához (E450).Text-to-speech és új hozzáférési lehetőségek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Plantronics Poly Edge E400 IP Telefon - Szürke/Fekete" című hirdetést látja. (fent)