Betöltés...

Gunnar Pendleton Kékfényszűrős szemüveg - Palaszürke borostyán

Ár: 21.060 Ft

Fokozza teljesítményét és védje szemét a Pendleton szemüveggel, amely egy kiváló minőségű rozsdamentes acélkeret, amelyet a katonaság szem előtt tartásával terveztek. A Pendleton Slate és Moss színekben kapható, és a GUNNAR szabadalmaztatott "Amber" lencséjével van felszerelve. Amellett, hogy ezek a lencsék a kék fény 65%-át blokkolják, fokozzák a fókuszt és védik a szemszárazságot a mindennapi digitális eszközök és monitorok használata közben.


Kiváló minőségű és rugalmas rozsdamentes acél anyag3 csuklós csukló a fokozott tartósság és kényelem érdekébenKönnyű szerkezet és megfelelő súlyegyensúly garantálja a hosszú viselési kényelmet nyomáspontok és fáradtság nélkülA széles formátumú lencsék panorámás látómezőt hoznak létre a nagy felbontású megtekintéshezTükröződésmentes lencsebevonat az elülső és a hátsó oldalonSzabadalmaztatott GUNNAR lencseanyag és színárnyalatBlokkolja a káros kék fényt és 100%-ban az UV fényt

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Gunnar Pendleton Kékfényszűrős szemüveg - Palaszürke borostyán" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: