Betöltés...

Intelligens videó csengő készlet - Wi-Fi, akkumulátor - HD - fehér

Ár: 15.618 Ft

 
Megérkezett az ajtócsengők legújabb generációja. Az internetkapcsolatnak köszönhetően nem kell otthon lennie ahhoz, hogy lássa, ki csengetett. Amikor megszólal az ajtócsengő, értesítést kap okostelefonjára, és azonnal cseveghet az ajtó előtt álló személlyel videohívás formájában. A beépített infravörös éjszakai kamera tiszta láthatóságot biztosít sötétben. Az érzékeny mikrofon és hangszóró felelős a kétirányú kommunikációért. A kültéri egység beépített akkumulátorral rendelkezik, így nincs szükség bonyolult kábeláramforrásra, amelyet nehéz utólag telepíteni vagy cserélni. Az USB Type-C csatlakozó biztosítja a kültéri meghajtó gyors töltését.
A készülék beépített Wi-Fi antennával rendelkezik, amellyel gyorsan csatlakoztathatja az útválasztóhoz, internet-hozzáférést biztosítva. Ehhez használhatja a Tuya vagy a SmartLife alkalmazást, amely ingyenesen letölthető. A készlet tartalmaz egy beltéri egységet is szabványos 5 V-os USB-csatlakozóval, így bármely USB-eszköz megfelelő tápellátást biztosíthat, de a specifikációknak megfelelő adapterrel ellátott konnektorból is használhatja.
A beltéri egység LED-es fénnyel és sípolással jelzi a hívást, így hagyományos vezeték nélküli csengőként is használható, ha nincs elérhető internetkapcsolat. Ebben az esetben nem tud kommunikálni a külső személlyel, a készülék csak ajtócsengőként hasznos.
 

Ingyenes alkalmazás
Azonnali értesítés
Kétirányú kommunikáció
Éjjellátó funkció
Beépített akkumulátor
Gyors töltés
Rögzítő konzol
Lopásgátló szerelvény
Csavaros vagy öntapadós rögzítés

 




Megérkezett az ajtócsengők új generációja. A szélessávú internetkapcsolatnak köszönhetően nem kell otthon lennie ahhoz, hogy lássa, ki csengetett. Amikor megszólal az ajtócsengő, értesítést kap okostelefonjára, és azonnal cseveghet az ajtó előtt álló személlyel videohívás formájában. A beépített infravörös éjjellátó tiszta láthatóságot biztosít sötétben. Az érzékeny mikrofon és hangszóró felelős a kétirányú kommunikációért. A kültéri egység beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell bonyolult, nehezen telepíthető kábeles tápegységet biztosítania, vagy utána cserélnie az elemeket. Az USB Type-C csatlakozó biztosítja a kültéri meghajtó gyors töltését.
A készülék beépített Wi-Fi antennával rendelkezik, amellyel gyorsan csatlakoztathatjuk routerünkhöz, ezáltal hozzáférést biztosítva az internethez. Ehhez használhatja a Tuya vagy a SmartLife alkalmazást, amely ingyenesen letölthető. A készlet tartalmaz egy beltéri egységet is szabványos 5 V-os USB-csatlakozóval, így bármely USB-eszköz megfelelő tápellátást biztosíthat, de a specifikációknak megfelelő adapterrel ellátott konnektorból is használhatja.
A beltéri egység LED fény- és hangjelzéssel jelzi a hangot, így hagyományos vezeték nélküli csengőként is használható, ha nincs elérhető internetkapcsolat. Ebben az esetben nem tud kommunikálni a külső személlyel, a készülék csak hangra szolgál.

Ingyenes alkalmazás
Azonnali értesítés
Kétirányú kommunikáció
Éjjellátó funkció
Beépített akkumulátor
Gyors töltés
Rögzítő konzol
Lopásgátló rögzítés
Belső
Csavaros és öntapadó rögzítés

 



Kapcsolat:
Wi-Fi, 2,4 GHz B/G/N


Modell típusa:
Vezeték nélküli videó csengő


Riasztási értesítés:
Igen, csengetés gombnyomásra


Kamera lencséje:
2,2 mm, 2,0 MP


Látószög:
Vízszintes: 150°
Függőleges: 120°


Kamera zár:
1/25 nm


Felbontás:
SD/HD, legfeljebb 720p


Tápegység:
Belső: USB 5V, 500 mA
Külső: Beépített Li-ion akkumulátor, 3.7V, 800mAh, 2.96 Wh


Ajánlott beltéri ellátás:
Bemenet: 220-240 V AC 50/60 Hz
Kimenet: USB 5 V, 1 A


Üzemidő teljesen feltöltött állapotban:
15 nap (hívások száma, videohívások időtartama,
hőmérséklet befolyásolhatja)


Csatlakozó típusa:
C típusú USB


Kaputelefon:
Igen, mikrofonnal és hangszóróval


Infravörös:
4 db LED 5 mm 850 mm


Éjjellátó távolság:
max. 2 m
 


Távfelügyelet:
igen


Nappal/éjjel üzemmód:
Igen, automatikus


Kompatibilitás:
Android 6.0+ / IOS 11.0+


Lopás elleni védelem:
Igen, csavarok


MicroSD kártya támogatás:
Nem


Külső jelzőfény LED:
Igen, kék


Védelem:
IP20


Üzemi hőmérséklet:
Külső: -20 - 50°C
Belső tér: 10 - 50°C


Működési páratartalom:


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Intelligens videó csengő készlet - Wi-Fi, akkumulátor - HD - fehér" című hirdetést látja. (fent)