Betöltés...

AOVO Ajtócsengő videokamera HD WiFi, vezeték nélküli kapcsolat, mozgásérzékelő, éjszakai mód, iOS és Android kompatibilis, hangérzékelő, vezeték nélküli térfigyelő kamera, csengő, vevő tartalmazza

Ár: 17.190 Ft

A Video Camera HD WiFi csengő egy vezeték nélküli megfigyelő eszköz fejlett funkciókkal, amely tökéletes otthona biztonságának megőrzéséhez.

Vezeték nélküli kapcsolattal és nagyfelbontású videokamerával ez a video csengő lehetővé teszi, hogy hatékonyan és kényelmesen figyelje a látogatókat, és kommunikáljon velük az ajtónál.
Ez a video csengő mozgásérzékelővel van felszerelve, amely érzékeli az ajtó közelében végzett tevékenységeket, és azonnal figyelmezteti Önt az iOS vagy Android készülékére telepített alkalmazáson keresztül. Különleges éjszakai megtekintési móddal is rendelkezik, köszönhetően az infravörös fénynek, amely tiszta és részletgazdag képeket kínál még sötétben is.





A kamera nagyvonalú, 166 fokos lefedettségi szöge lehetővé teszi, hogy az ajtó körüli teljes területet lefedje, így egyetlen fontos részletről sem marad le. A kétirányú mikrofon lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikáljon az ajtóban tartózkodó személlyel, így lehetőség nyílik kézbesítés fogadására vagy látogatókkal való interakcióra akkor is, ha Ön nincs otthon.

Ez a videó csengő a csomagban található vevővel érkezik, amely biztosítja, hogy tartózkodási helyétől függetlenül azonnali riasztásokat kapjon mobileszközén. A térfigyelő kamera valós idejű felvételeit akár 4 eszközön is megtekintheti az ajtóból.
Ennek a video csengőnek a felszerelése rendkívül egyszerű és vezeték nélküli, kompakt és elegáns kialakítása pedig tökéletesen illeszkedik otthona megjelenéséhez. 3 db 18650 elemmel működik, hatótávolsága 10 méter, ami megbízható és folyamatos működést biztosít. Az IP66 védettségi osztály ellenáll az esőnek és a túlzott páratartalomnak, így bármilyen időjárási körülmények között használható.




Ez a vezeték nélküli video csengő elegáns szürke árnyalatban kapható, így modern és vonzó megjelenést kölcsönöz neki. A HD videó felbontás (1280 x 720 pixel) és a maximális 50 dB csengőhang hangerő révén egyetlen fontos látogatásról vagy kézbesítésről sem marad le.
Ezzel a HD WiFi videokapucsengővel biztonságban érzi magát, és teljes mértékben kézben tarthatja az otthonába való hozzáférést, tartózkodási helyétől függetlenül. Biztosítson megbízható védelmet és kényelmet ezzel a kiváló minőségű video csengővel.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "AOVO Ajtócsengő videokamera HD WiFi, vezeték nélküli kapcsolat, mozgásérzékelő, éjszakai mód, iOS és Android kompatibilis, hangérzékelő, vezeték nélküli térfigyelő kamera, csengő, vevő tartalmazza" című hirdetést látja. (fent)