Betöltés...

Okos biztonsági kamera mikrofonnal, hangszóróval és szirénával V380 WIFI IP - Android/IOS kompatibilis V380 WIFI IP kamera (BBV)

Ár: 14.990 Ft

Ez a lenyűgöző IP WIFI-s kültéri kamera nem csupán egy egyszerű megfigyelőeszköz, hanem egy innovatív biztonsági megoldás, ami teljesen átalakítja otthona védelmét. Tekintettel az elérhető specifikációkra és funkciókra, ez a kamera mindent tud, hogy Ön mindig biztonságban érezze magát. A követési funkció révén a kamera automatikusan nyomon követi a mozgó tárgyakat, így soha nem marad le semmiről. A sima 355 fokos forgatás és 90 fokos döntés lehetővé teszi a terület teljes átlátását. Az éjszakai megfigyelésnek köszönhetően a sötétben is tiszta képeket rögzít, így mindig nyugodtan alhat. Az intelligens mozgásérzékelővel felszerelt riasztógomb segít megelőzni a bűncselekményeket. Azonnal értesítést kap, ha bármi történik otthonában. A kamera hang továbbítására is alkalmas, így távolról is kommunikálhat a megfigyelt helyen tartózkodó személyekkel. Az IP WIFI-s kültéri kamera a modern technológia és megbízhatóság tökéletes ötvözete. Telepítése egyszerű és gyors, az alkalmazás pedig könnyedén kezelhető. Ne hagyja figyelmen kívül a biztonság fontosságát, válassza ezt a kamerát, hogy mindig biztonságban érezze otthonát! Jellemzők : Típus: IP WIFI-s kültéri kamera Alkalmazás: V380 Pro Felbontás: 1MP; 2MP; 3MP Lencse (mm): 3,6mm Szín: Fehér Szenzor: CMOS Megapixeles: 1MP; 2MP; 3MP Videó tömörítési formátum: H.265+ Kapcsolódás: Vezeték nélküli SD kártya: 128G SD kártya (nem tartalmazza) Látószög: 355° (vízszintes) / 90° (függőleges) Hálózati kábel protokoll: Wi-Fi/802,11/B/G Éjjeli mód: Infravörös éjjellátás + Teljes színű LED Kompatibilis mobilrendszerek: Android/iOS Tápellátás: DC 12V 2A (tartozék) Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=hXGIbpbdDrA

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.06
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Okos biztonsági kamera mikrofonnal, hangszóróval és szirénával V380 WIFI IP - Android/IOS kompatibilis V380 WIFI IP kamera (BBV)" című hirdetést látja. (fent)