Betöltés...

Sygonix Kódzár Falra szerelhető, Süllyeszett IP65 Megvilágított billentyűzettel

Ár: 48.400 Ft

Kódzár, IP65

Bejárati ajtók vagy oldalbejáratok biztosítása
Szabotázskontaktus a manipuláció elleni védelemhez
Időjárásálló nemesacél felület

A biztonság pontosan kódolható.

A falra szerelésre és süllyesztésre alkalmas Sygonix kódzár elegáns módon biztosítja a bejárati ajtókat és oldalsó bejáratokat. A jó minőségű, vízálló nemesacél felületű és megvilágított billentyűzetű zár nem csak jól néz ki, de rendkívül praktikus is.

Lehetővé teszi az Ön számára, hogy a kapukat és bejárati ajtókat egy programozható kóddal nyissa ki. A jövőben nem kell többé a házkulcsaira gondolnia ha futni megy, vagy csak néhány pillanatra kiszalad a házból. Elfelejtheti azt is, hogy kulcsot keresgélje az áttekinthetetlen táskájában vagy a kulccsal sötétben tapogatózzon a zár körül.

A süllyeszthető kivitelnek és az IP65 védett háznak köszönhetően a zár bel- és kültéren is gond nélkül felszerelhető. -20 °C .. +70 °C hőmérséklet tartományban működik.

Gondoskodik az Ön biztonságáról is, mivel a zár rendelkezik egy szabotázs érintkezővel, így védett a manipulációkkal szemben. Ha egy jogosulatlan személy babrál a ház zárjával, ez automatikusan bekapcsolja riasztó kimenetet, amihez például egy sziréna van csatlakoztatva. A betörők és a bűnözők így hatásosan megfutamíthatók.

Mivel a zár a kapcsoló kimenetén kívül egy NPN kimenettel is rendelkezik, lehetségessé válok, hogy ne csak a bejárati ajtaját, hanem a riasztó berendezését is vezérelje. Erre áll rendelkezésre a "single" (1 kapcsoló kimenet) és "multi" (2 kapcsoló kimenet) üzemmód.

Egyszerű használathoz a "single" felhasználói üzemmódot használhatja. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét kimenetet egyetlen kóddal vezéreljen. Ebben az üzemmódban 4 jegyű kódok használhatók és max. 10000 különböző kódkombináció lehetséges. A "multi" felhasználói üzemmódban lehetséges max. 100 egyedi felhasználói kódot használni az 1. kapcsolókimenethez, és max. 10 egyedi felhasználói kódot az NPN kimenethez. Ez az üzemmód 4-8 jegyű kódot tesz lehetővé, amikkel max. 100 millió különböző kódkombináció lehetséges.

A tetején 3 db LED és egy jeladó tájékoztatja a felhasználót a beállítástól függően a zár és kapcsoló kimenetek automatikus státuszáról.

Műszaki adatok:
Kódzár jellemzők: Megvilágított billentyűzettel · Méret, magasság: 120 mm · Méret, mélység: 30 mm · Méret, szélesség: 80 mm · Szerelési mód: Falra szerelhető,Süllyeszett · Súly: 520 g · Termék típus: Kódzár · További műszaki adatok: Üzemi feszültség: 12 - 24 V/AC/DC · Áramkiesésnél adatmegőrzés · Kódhossz: 4-8 jegyű · Látogató kód: 10 (egyszeri programozással vagy időlimittel) · Kimenetek: 2 · hőmérséklet: -20 °C ... 70 °C · Védelmi típus: IP65 · Áramfelvét: 78 mA

Szállítás tartalma:
Kódzár,3 db csavar,3 db tipli,L-formájú dugókulcs,Dióda,Használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Sygonix Kódzár Falra szerelhető, Süllyeszett IP65 Megvilágított billentyűzettel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: