Betöltés...

Brother QL-810WC USB, Wi-Fi, max. 62 mm címkeszélesség, 6 MB Fekete-Fehér színes címkenyomtató

Ár: 71.753 Ft

Címkenyomtató USB, Wi-Fi és AirPrint funkcióval. Fekete és piros szöveget is nyomtat.

Ez a nagy sebességű címkenyomtató USB vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik számítógépéhez, Mac számítógépéhez, okostelefonjához vagy táblagépéhez. A beépített P-touch Editor Lite szoftver könnyen használható - egyszerűen csatlakoztassa a nyomtatót a számítógéphez, kattintson az ikonra a szoftver elindításához, és tervezze meg, majd nyomtassa ki a címkéket.

A fejlett nyomtatási mechanizmusnak és a speciális címketekercsnek köszönhetően tinta és toner nélkül is nyomtathat fekete és piros színű címkéket.

Ha pedig megtapasztalja, hogy az integrált vágóegység és a folyamatos címketekercsek segítségével akár egy méter hosszú, egyedi méretű címkéket is nyomtathat, könnyen megértheti, hogy a QL-810Wc miért ideális választás irodák, munkacsoportok, postahivatalok és fogadások számára.

A tekercsek hagyományos, méretre vágott (előre méretezett) címkeként vagy folyamatos változatban kaphatók, így a beépített vágóeegység a címkét a pontos hosszra (akár egy méterig) vágja. Felhívhatja a figyelmet fontos információkra, ha a címkéin is feltünteti a piros* feliratot – ideális a felhasználási dátumok, allergének és egyéb kritikus információk kiemeléséhez.

Vannak olyan helyzetek, amikor a címkéket az áramforrástól távol kell kinyomtatnia, például hordozható kocsin kell használni, és tabletről kell nyomtatni a kiskereskedelemben, az egészségügyben vagy hasonló iparágakban. Az opcionális Li-ion akkumulátor gyors töltési funkcióval rendelkezik, és több ezer címkét bír ki teljes töltéssel.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Brother QL-810WC USB, Wi-Fi, max. 62 mm címkeszélesség, 6 MB Fekete-Fehér színes címkenyomtató" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: