Betöltés...

Zebra TC26BK-11B232-A6 Mobil adatgyűjtő terminál

Ár: 293.750 Ft

Olcsó mobiltelefonokat szeretne dolgozói számára? Váltson az üzleti kategóriás, tartós TC21/TC26 Touch Computerekre - anélkül, hogy az ára emelkedne. Válassza ki a dolgozóinak szükséges csatlakozási lehetőséget - a csak Wi-Fi-t használó TC21 vagy a Wi-Fi/celluláris TC26, amely mostantól támogatja a CBRS-t. Ezután válassza ki azokat a funkciókat, amelyek lehetővé teszik dolgozói számára, hogy javítsák a feladatok pontosságát és a munkahelyi hatékonyságot. És mindezt megvédheti a megfizethető opcionális Zebra OneCare™ SV támogatási tervvel, amely fedezi a normál elhasználódást és még sok mást is. A Microsoft Teams által hitelesített, hogy mostantól a Walkie Talkie alkalmazást futtassa.

Nagyméretű, 5 hüvelykes, nagy felbontású, fejlett érintőképernyő
Rengeteg helyet kap az alkalmazásokkal való interakcióhoz. Az érintőképernyő pedig fényes napfényben is jól látható beltéren és kültéren egyaránt.

Üzleti célokra tervezve
Vízálló, porálló, betonra esés, hó, eső, hőség, fagyos hideg - a TC21/TC26 mindent kibír. A kijelzőt és a szkenner kilépő ablakát Gorilla Glass üveggel erősítették meg. Ha pedig igényesebb környezetben dolgozik, semmi gond - az opcionális védőbakancs még egy 1,5 méteres zuhanás után is megbízható működést biztosít.

Az összes alkalmazás futtatásához szükséges teljesítmény
Az 1,8 GHz-es vagy 2,2 GHz-es, fejlett Qualcomm okta-core processzor választásával a TC21/TC26 biztosítja a felhasználók által igényelt gyors válaszidőt - még a legigényesebb alkalmazásokhoz is.

Minden vezeték nélküli kapcsolat, amire csak szüksége lehet
Ha vezeték nélküli kapcsolatról van szó, a kategóriájában vezető TC21/TC26 mindent kínál - Wi-Fi, mobiltelefon, Bluetooth, GPS és NFC.

Digitális pénztárca-támogatás az érintés nélküli tranzakciókhoz
Az Apple VAS és a Google Smart Tap támogatásával a TC21/TC26 képes beolvasni a fogyasztói okostelefonokon lévő Apple vagy Google pénztárcákban tárolt jegyeket, hűségkártyákat, ajándékkártyákat, beszállókártyákat és egyebeket.1

Kiváló hangminőség és funkcionalitás
A VoLTE kiváló hangminőséget biztosít a mobilhálózatokon, míg a Zebra fejlett VoWiFi technológiája, amely a Mobility DNA Enterprise licenc részét képezi, kiváló hangminőséget biztosít az összes Wi-Fi hangalkalmazáson.

A TC26 érintőképernyős PDA-val többet kap a pénzéért - minden olyan üzleti funkciót, amelyre dolgozóinak szükségük van a gyorsabb munkavégzéshez, egy olyan készülékbe csomagolva, amely olyan méretű és árú, mint egy mobiltelefon:

Funkciók:
WebkameraPush to talkRezgésAdó-vevőVonalkódolvasóPortok:
USB Type-CMicro SD-SlotHardver, felszereltség:
Scannelés: 2D imager (SE4100)Kamera: 13MP, auto-focusOperációs rendszer: Android 11, 14-re frissíthetőVédettség: IP67

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra TC26BK-11B232-A6 Mobil adatgyűjtő terminál" című hirdetést látja. (fent)