Betöltés...

Yealink W59R DECT Telefon - Fekete

Ár: 64.900 Ft

A Yealink W59R a szigorú IP67 szabvány szerint tanúsított, professzionális, strapabíró DECT kézibeszélő beépített Bluetooth-szal és rezgésriasztással, amely eléggé alkalmas bármilyen igényes környezetben.

Ütés-, por- és vízálló
A Yealink W59R egy jól felszerelt társ a 67-es (IP67) tanúsított behatolásvédelmi besorolással és a hosszú élettartamú lítium akkumulátorral, amelyre teljes mértékben lehet számítani a bonyolult és zord munkakörnyezetben, például építkezéseken, gyárakban és raktárakban. Mindeközben strapabíró gumírozott felülete megvédi a kézibeszélőt a csúszástól, a karcolásoktól és a fertőtlenítéstől.

Szabadon mobil kommunikáció
A Yealink W80 Multi-Cell rendszerrel teljes mértékben kompatibilis W59R lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes roamingot és a hívások átadását. Szabadítsa fel a kezét a Bluetooth fejhallgatóval és övcsipesszel, ha kényelmetlen a kézibeszélőt tartani, például a gyárban vagy a raktárban. Eközben a rezgésriasztás megakadályozza, hogy a zajos helyeken lemaradjon a hívásokról. Röviden, a W59R hajlamos nagyban hozzájárulni a valódi mobilkommunikáció megvalósításához.

Megbízhatóságot érdemel
Egy sor tökéletes riasztási funkció, köztük a nyomógombos riasztás, a mozgásmentes riasztás, az ember lefelé riasztás és a futó riasztás célja a biztonsági kockázatok minimalizálása. A rendszergazda különböző típusú riasztásokat konfigurálhat a különböző tagok számára, és a segélyhívások automatikusan elküldésre kerülnek, ha vészhelyzet lép fel.

Zavarás- és megszakításmentesség
A vezeték nélküli HD-kommunikáció felpörgetése érdekében a W59R-t több vezető technológia kombinációjával fejlesztették ki, beleértve az FNR-t (rugalmas zajcsökkentés), a teljes duplexet és az Opus-t. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók stabil és kiváló minőségű hangélményt kaphatnak még akkor is, ha a munkakörnyezet tele van zajjal vagy vezeték nélküli zavarással.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Yealink W59R DECT Telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)