Betöltés...

Összecsukható prospektus állvány, A4, fekete, 5,2kg (IT-montanaB-A4)

Ár: 61.290 Ft

Összecsukható prospektus tartó állvány. Fekete színű, fém táskában tárolható, A4 prospektus polc méret. 2 oldalon is lehet a prospektusokat prezentálni, könnyű kinyitni és összecsukni, könnyű ám strapabíró szerkezetű. Aluminium és plexi anyagból. Nyitott magasság: 146cm, összecsukott magasság: 11cm. Az állvány súlya: 5,2kg.

Az egyik legnépszerűbb A4 méretű prospektustartó állvány. Az állvány a prospektusokat mindkét oldalról hozzáférhetővé teszi és a kis súlya miatt értékelik. Ennek a modellnek a polcai erős alumíniumból és plexiből készültek. Az állvány A3 méretű. Az állvány kibontása eszközök nélkül történik és szó szerint másodperceket vesz igénybe. Az összecsukott méret és a tartós táska miatt ez a termék könnyen szállítható és tárolható. A Montana állvány azok kedvence, akik egy elegáns és könnyen szállítható állványt keresnek üzletbe, hotelbe vagy kiállításra.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Összecsukható prospektus állvány, A4, fekete, 5,2kg (IT-montanaB-A4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: