Betöltés...

Hahnemühle FineArt Baryta A2 nyomtatópapír (25 db/csomag)

Ár: 109.870 Ft

A Hahnemühle FineArt Baryta egy fényes fehér cellulóz alapú képzőművészeti papír, amelynek bevonata kifejezetten FineArt használatra van szabva. A jól látható filcszerkezet tapintható felületi szerkezetet kölcsönöz a papírnak háromdimenziós minőségű nyomatok előállításához.A nyomatok lenyűgöző háromdimenzióssággal és mélységgel rendelkeznek.
A magasfényű prémium tintasugaras bevonat kiemelkedő nyomtatási eredményeket garantál tökéletes szín- és részlet visszaadással, mélyfeketével és lenyűgöző kontrasztválasztékkal.
A bevonat bárium-szulfát tartalma a FineArt Baryta-nak az analóg baryta papír hagyományos megjelenését adja, és népszerű alternatívává teszi a tintasugaras nyomtatáshoz.
A FineArt Baryta sokoldalú klasszikus a FineArt alkalmazásban, és szabványokat állít fel a fekete-fehér és színes fényképek nyomtatásában.

Jellemzők: 325 g/m², 100% cellulózHellweißNagy időállóságNemes felületszerkezetMagasfényű prémium tintasugaras bevonat a kiemelkedő nyomtatási eredményekértSav- és ligninmentesISO9706 kompatibilis / Múzeumi minőség a legmagasabb öregedési ellenállásértKompatibilis a pigment- és festék tintasugaras rendszerekkelElérhető ICC-profilok

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hahnemühle FineArt Baryta A2 nyomtatópapír (25 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: