Betöltés...

Felvevő toll hangos aktiválással, 8 GB, mp3 lejátszó fejhallgatóval, Q9 modell

Ár: 22.667 Ft


Bemutatjuk az EJ Products Q9 tollrögzítőt, egy forradalmi eszközt, amely tökéletesen ötvözi a legmodernebb technológiát az elegáns és funkcionális kialakítással. Mondjon búcsút a hagyományos felvevőknek, és élvezze a hangvezérelt felvétel kényelmét intelligens automatikus titkosítási funkciónkkal. Ez biztosítja, hogy felvételei biztonságosak legyenek. Értékes maradjon biztonságban, és védje az érzékeny adatokat könnyedén.
Éld át a könnyedség érzését, miközben a Q9 automatikusan elindítja és leállítja a felvételt hangvezérelt aktiváló rendszerünkkel, így minden fontos pillanatot könnyedén rögzít. Nem kell többé aggódnia a felvételek kézi indítása és leállítása miatt; Hagyja, hogy készüléke kezelje ezt Ön helyett, így a felvételi folyamat stresszmentessé válik.
Q9 felvevő tollunk tökéletes zajcsökkentő képességgel büszkélkedhet, amely megkülönbözteti a többi felvevőeszköztől. Tapasztalja meg a kristálytiszta hangminőséget minden helyzetben, függetlenül attól, hogy fontos előadáson vesz részt, interjúkat ad, vagy megtartja gondolatait. Akkor számíthat a megszakítás nélküli felvételre , amikor a legnagyobb szüksége van rá, így nem marad le egyetlen fontos pillanatról sem.
A funkcionalitás a Q9 felvevő toll szíve. Élvezze a többféle audio formátum, például MP3, WAV és WMA támogatásának szabadságát, így hihetetlenül sokoldalúvá teszi minden igényét. Lejátszás. De itt még nincs vége! Ez a felvevő toll rendszeres töltőtoll is, tartós cinkötvözetből készült, és öt további tartalékbányával rendelkezik, biztosítva, hogy megbízható társ maradjon az elkövetkező években.
Legyen tájékozott a beépített LED-jelzőfénnyel, amely egyértelmű jelet ad, amikor a készülék felvételt készít, így mindig tudja, mikor aktív. Az OLED kijelző javítja a böngészési élményt, lehetővé téve a felvételek egyszerű böngészését és a szükséges lejátszást számítógép nélkül.
A bőséges, 8 GB-os tárolókapacitással rendelkező Q9 tollrögzítő akár 2,500 zeneszámot vagy 90 órányi felvételt is képes tárolni, elegendő helyet biztosítva az összes tartalom tárolásához. értékes. És ne aggódjon amiatt, hogy a döntő pillanatokban lemerül az akkumulátor – a készülék hatékony akkumulátorteljesítményt nyújt, akár 20 órányi folyamatos felvételt biztosít egyetlen töltéssel, és Ön is. Mindössze 30 perc alatt teljesen feltöltheti.
A platformok közötti kompatibilitás elengedhetetlen jellemzője a mai technológiai világnak. A Q9 toll minden operációs rendszerrel kompatibilis, memórialemezként működik, amikor a számítógéphez vagy a telefonhoz csatlakozik, lehetővé téve az eszközök közötti zökkenőmentes adatátvitelt.
A rekordok rendszerezése és visszakeresése Ezt megkönnyíti az intelligens fájlelnevezési funkció. Minden rekord kényelmesen elnevezhető a rögzítés időpontja alapján, ami leegyszerűsíti a munkafolyamatot, és megkönnyíti az adott rekordok megtalálását, amikor csak szüksége van rájuk.
Engedje szabadjára a felvételkészítésben rejlő teljes potenciált az EJ Products Q9 felvevőtollal. Az interjúktól és előadásoktól a zenelejátszásig és a személyes jegyzetekig ez a sokoldalú eszköz megbízható társává válik, mind a munkahelyén, mind szabadidejében. Használja ki a technológia erejét, és rendelje meg Q9 felvevő tollát még ma!
Speciális funkciók:


Intelligens automatikus titkosítás: Védje értékes adatait automatikus titkosítással, biztosítva adatai biztonságát. Az érzékeny továbbra is biztonságban marad.


Fájlok eltávolítása az eszközről: Kényelmes fájltörlő funkciónkkal könnyedén törölheti a fájlokat KÖZVETLENÜL A KÉSZÜLÉKÉRŐL, így nincs szükség PC-hez való csatlakozásra.


LED regisztrációs jelző: Legyen tájékozott a beépített LED-jelzőfénnyel, amely egyértelmű jelet ad, amikor a készülék felvételt készít.


Hi-Fi MP3 zenelejátszó: Fokozza zenei élményét a Q9 Pen felvevővel, amely kivételes MP3-lejátszóként szinkronizál minden dalához. Kedvenc.


Hangaktiválás: Hagyja, hogy a hangrögzítő tolla kezelje a felvételi folyamatot az Ön számára. Automatikusan elindítja a felvételt, amikor hangot észlel, és leáll, ha semmi mást nem hall.


Bőséges tárolókapacitás: Az akár 2,500 dal vagy 90 órányi felvétel tárolásának lehetőségével nem kell aggódnia, hogy elfogy a hely.


Hatékony akkumulátorteljesítmény: Élvezze a folyamatos felvételkészítést 20 órán keresztül egyetlen töltéssel, és töltse fel teljesen készülékét mindössze 30 PERC ALATT.


Intelligens fájlok elnevezése: Minden felvétel kényelmesen elnevezhető a rögzítés időpontja szerint, biztosítva az egyszerű rendszerezést és lejátszást.


Platformok közötti kompatibilitás: Az összes operációs rendszerrel kompatibilis Q9 felvevő stílusa csatlakoztatáskor memórialemezként viselkedik, biztosítva a zökkenőmentes adatátvitelt.


OLED kijelző az egyszerű navigációhoz: Használja az OLED képernyőt a felvételek navigálásához és a szükséges lejátszáshoz számítógép nélkül.


Nagy energiahatékonyságú OLED kijelző: Élvezze az energiatakarékos OLED kijelzőt, amely megőrzi az akkumulátor élettartamát a hosszabb használat érdekében.


Tökéletes zajcsökkentési képesség: Tapasztalja meg a kiváló hangminőséget zajcsökkentő funkciónkkal, amely éles, tiszta felvételeket biztosít bármilyen képkockán.


Műszaki adatok:

Modellszám: Q9

Márka: EJ Products

Szín: Fekete

Memória: 8 GB

USB interfész: Micro USB

Képernyő: 1,2 hüvelykes OLED kijelző

Felvételi idő: kb. 20 óra

Felvételi formátum: WAV

Zenelejátszási formátum: MP3 / WMA / WAV

Memóriakártya-nyílás: NEM

Frekvencia: 48 KHZ

Mintavételi frekvencia: 192 kbps

Toll mérete: kb. 140x15x5 mm

Súly: kb. 46g

A doboz mérete: 15x12x8 cm




Csomag tartalma:


1 * Rögzítő toll
1 * Fejhallgató
5 * Töltse fel
1 * USB kábel
1 * Utasítások

Engedje szabadjára teljes felvételi potenciálját az EJ Products Q9 felvevőtollal. Az interjúktól és előadásoktól a zenelejátszásig és a személyes jegyzetekig ez a sokoldalú eszköz megbízható társává válik, mind a munkahelyén, mind szabadidejében. Használja ki a technológia erejét, és rendelje meg Q9 felvevő tollát még ma!

FIGYELEM

Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek vagy személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért , és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Felvevő toll hangos aktiválással, 8 GB, mp3 lejátszó fejhallgatóval, Q9 modell" című hirdetést látja. (fent)