Betöltés...

Bosch Ajtó/Ablaknyitás érzékelő II Plusz (1db)

Ár: 29.570 Ft

Betörésvédelem és energiamegtakarítás egybenA kompakt, sokoldalú ajtó/ablak érintkező II (plusz) nem csupán azt teszi lehetővé, hogy szemmel tartsa, hogy az ajtók, ablakok és egyebek nyitva vannak-e vagy zárva – sok energiát megtakaríthat és megóvhatja otthonát. betörőktől.
Itt választhat a standard ajtó/ablak érintkező II modell és a kiegészítő rezgésérzékelővel ellátott ajtó/ablak érintkező II plus modell között.Tökéletes áttekintésA ház körüli rohangálás régi hír: az ajtó/ablak érintkezőjének (plusz) köszönhetően csak rá kell nézni az alkalmazásban, hogy megtudja, nyitva van-e vagy zárva egy ablak vagy ajtó.
Ha az állapot megváltozik, a preferencia szerint értesítést kap a push értesítésen vagy a Widgeten keresztül – akár otthon van, akár kint van.Intelligens betörés elleni védelemHa az ajtó/ablak érintkezője (plusz) azt észleli, hogy egy ablakot kinyitottak, miközben a riasztórendszer aktiválva van, azonnal riasztást indít.
Az ajtó/ablak érintkező biztonsági változata még akkor is riasztást ad, ha betörési kísérlet okozta rezgéseket észlel.
Extra intelligens: figyelmeztetést kap a biztonsági kockázatokra, ha az ajtók/ablak nyitva vannak, amikor a riasztórendszer aktiválódik. Könnyed fenntarthatóságAz ajtó/ablak érintkező (plusz) nagyon egyszerűvé teszi az energiamegtakarítást – a „Fenntartható szellőztetés” szolgáltatásnak köszönhetően:
Ha az intelligens ablakérzékelő azt észleli, hogy Ön szellőztetés céljából nyit ablakot, a helyiségben lévő intelligens termosztátok automatikusan lekapcsolódnak. Így elkerülheti, hogy a hő kimenjen az ablakon.Állapot lekérdezése hangsegéddelTisztán láthatja az ajtó/ablak érintkezőinek állapotát a Bosch Smart Home alkalmazásban, valamint widgeten (iOS) vagy push értesítéseken keresztül (Android).
Ha nincs kéznél okostelefonja, és biztosan nem szeretné, hogy a házon át kelljen nyüzsögnie, egyszerűen kérdezze meg hangsegédjét:
– Szia Siri, nyitva van még az ablak a fürdőszobában?
A Siri, az Amazon Alexa vagy a Google Assistant kényelmesen választ ad arra, hogy egy ablak éppen nyitva van-e vagy zárva.Sokoldalúan használhatóAz ajtók és ablakok olyanok, amilyeneket Ön készít belőlük: a Bosch Smart Home ajtó/ablak érintkező (plusz) kicsi, kompakt és vízálló kialakítású – és bárhol használható, ahol áttekintést szeretne kapni arról, hogy valami nyitva van vagy zárva .Ajtók és ablakokGarázskapu, nyaraló és kertkapukGyógyszeres szekrény, takarító szekrény és kamraLevélszekrényMacskabejárat… és még sok másNincsenek korlátai annak, amit kitalálhat. A kis univerzális eszköznek köszönhetően mindig értesülhet arról, ha valamit kinyitnak és bezárnak otthonában.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bosch Ajtó/Ablaknyitás érzékelő II Plusz (1db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: