Betöltés...

Honeywell 1400G2D-2USB-1 Voyager 1400G Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 42.630 Ft

A Honeywell Voyager® 1400g a legjobb 2D-s vonalkódolvasó. A lineáris képalkotó még a rossz minőségű vonalkódokat vagy a 2D vonalkódokat is képes beolvasni a mobileszközökön. A 2D vonalkódolvasók egyre fontosabbá válnak számos iparágban. Ennek számos oka van: egyes vállalatoknak a helyhiány ellenére nagy mennyiségű adat rögzítése jelent kihívást, míg mások a kormányzati előírások vagy a beszállítói megbízások miatt kénytelenek 2D-s vonalkódokat olvasni. A vállalatok egy még nagyobb csoportja szeretne felugrani a legújabb trendek vonatára, és ehhez lineáris képalkotó szkennerekre van szükségük, amelyek területképalkotó technológiával rendelkeznek, anélkül, hogy további szkennelő hardvert kellene vásárolniuk. Az 1400g vonalkódolvasó képességei meghaladják ezeket az elvárásokat a kétdimenziós vonalkódok beolvasása terén.
Megbízható adatrögzítés: Gyakorlatilag minden lineáris vonalkódot és a szokásos 2D vonalkódokat bármely irányból beolvassa, és könnyen kezeli a rossz minőségű vonalkódokat és a mobileszközökön megjelenő vonalkódokat (bizonyos modellekhez 2D dekódolás is elérhető).Távoli MasterMind™ kompatibilis: Készenléti eszközkezelési megoldás, amely távolról vezérli és felügyeli a telepített eszközöket, segít csökkenteni a teljes tulajdonlási költséget.Jövőbiztos: Költséghatékony 2D vonalkódolvasást tesz lehetővé, így a szervezetek egyetlen eszközzel elégíthetik ki jelenlegi és jövőbeli vonalkódolvasási igényeiket.Rugalmas licencelési lehetőségek: A rugalmas licencelési modell különböző szkennelési igényeket fedez le: Megvásárolhatja az alapfunkciókkal rendelkező modelleket, és később szükség szerint további dekódolási képességeket biztosító licenceket vásárolhat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell 1400G2D-2USB-1 Voyager 1400G Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: