Betöltés...

Mitel 6920W IP Telefon - Szürke/Fekete

Ár: 97.590 Ft

A rugalmasságot és megbízhatóságot igénylő vállalati felhasználók számára készültA 6920w-t olyan vállalati felhasználóknak tervezték, akik nemcsak modern dizájnt, hanem rugalmas és kiváló minőségű kommunikációs élményt nyújtó telefont is igényelnek. A 6920w rugalmas hálózati csatlakozási lehetőségeket kínál, beleértve a vezetékes Ethernet és a beépített Wi-Fi-t, hogy megkönnyítse a telepítést otthoni és vállalati környezetben történő munkavégzéshez. A PCLink zökkenőmentesen alakítja át a telefont kiváló minőségű hangeszközzé a PC-alapú videós együttműködéshez.

ELÉG RUGALMAS AHHOZ, HOGY MEGFELELJEN AZ ÖN MUNKASTÍLUSÁNAK
Az USB headset-támogatás és az innovatív analóg headset-portok lehetővé teszik, hogy megtalálja az irodai igényeinek megfelelőt.

HALLGASSON TISZTÁN
A kiváló minőségű, teljes duplex kihangosító és a fejlett feldolgozás kivételes hangzást biztosít a kiváló hangélmény érdekében

ÉLÉNK SZÍNES KIJELZŐ
A 3,5 hüvelykes LCD-képernyő háttérvilágítással nagy felbontásban mutatja be az intuitív felhasználói felületet a termelékenység maximalizálása érdekében

PC LINK
A PCLink funkció a telefont kiváló minőségű hangeszközzé alakítja a PC-alapú videós együttműködéshez. A PCLink lehetővé teszi mind a telefonhívások, mind a PC-hangok zökkenőmentes kezelését egyetlen könnyen kezelhető eszközön keresztül.

A VEZETÉK NÉLKÜLI TÖBB
A Wi-Fi 802.11 a/b/g/n teljes körű támogatása a beágyazott Bluetooth 5.2 mellett, amely nagyobb hatótávolságot és tisztább hangzást biztosít egy optimalizált vezeték nélküli fejhallgatón keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mitel 6920W IP Telefon - Szürke/Fekete" című hirdetést látja. (fent)