Betöltés...

EJ PRODUCTS autó kulcsba rejtett kémhangrögzítő, hangaktiválás, 32 GB memória tartozik hozzá

Ár: 24.973 Ft

32 GB memória mellékelve és kompakt méret

A kulcstartó  felvevő 32 GB memóriával rendelkezik, amely több mint 24 órányi folyamatos felvételhez elegendő helyet biztosít, és akár 375  órát is tárol hangfájlként. Mp3-lejátszóként ,  de USB-memóriameghajtóként    is használható. A 32 GB-os hordozható felvevő egyedi kialakítású, ami megkülönbözteti a hasonló hangrögzítőktől.

 

 Kiváló minőségű felvétel és háromlépcsős zajcsökkentés

 A hangrögzítő kiváló minőségű felvevő mikrofonokkal rendelkezik, intelligens dinamikus zajcsökkentéssel, valamint  professzionális hangrögzítő  lehet a digitális PCM technológiának és a háromfokozatú zajcsökkentési módnak köszönhetően, zajmentes felvételeket és 360 ° -os panorámafelvételeket biztosítva, így valóban teljes hangzást biztosít, tiszta és természetes. Könnyedén élvezheti a tiszta felvételeket és lejátszásokat.

 

Egygombos működtetés és időbélyeg funkció felvételkor

Állítsa a kapcsolót az "ON / Rec" állásba a felvétel elindításához, majd körülbelül 5 másodperc múlva váltson "OFF / Save" állásba a felvételek mentéséhez. Minden felvételnek  van egy időbélyege, hogy a rögzített fájlok könnyen és gyorsan megtalálhatók legyenek a számítógépen.

 

FIGYELEM!!: A számítógép csatlakoztatása a fájlok kezelésének  előfeltétele .

 

Hangaktiválási funkció

 A hangaktiválási funkció bekapcsolásakor a hangrögzítő automatikusan elkezdi a felvételt, és 7 hangaktiválási szint közül választhat, ami csökkenti az alacsony intenzitású hangokat, és megtakarítja az elfogyasztott villamos energia mennyiségét és az elfoglalt memóriaterületet.

Tipp: A hangaktiválás alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Ha használnia kell ezt a funkciót, kérjük, engedélyezze a kézikönyv szerint.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "EJ PRODUCTS autó kulcsba rejtett kémhangrögzítő, hangaktiválás, 32 GB memória tartozik hozzá" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: