Betöltés...

Adagoló szenzoros folyékony szappanhoz és kézfertőtlenítő gélhez 1,3 liter műanyag IntelliCare Hybrid fehér

Ár: 80.247 Ft

Hibrid érintés nélküli kézfertőtlenítő adagoló. 


Szabadalmaztatott hibrid funkció.
Az üresedésjelző funkció figyelmezteti a dolgozókat, ha az adagolóban fogytán van a termék, így lehetővé teszi, hogy a gép soha ne fogyjon ki a kéztisztítószerből.
A masszív és megbízható ABS-műanyag ház karcmentes és jól tűri az UV-sugárzást. Kialakításában nincsenek koszcsapdák, így karbantartása egyszerű, megjelenése így mindig kifogástalan.
A kiemelkedően hosszú élettartamú akkumulátor és a berendezés vízálló alkotóelemei hosszan tartó működést és minimális karbantartási szükségletet garantálnak.
Modern, nagy betekintőablakos kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók a berendezés felnyitása nélkül is meggyőződhessenek a rendelkezésre álló termék mennyiségéről és jellegéről.
Egyszerűen és magától értetődően aktiválható érintésmentes üzemmód, amelyet világító „Push” („Nyomni”) gomb használata vált fel, ha az akkumulátor cseréje szükségessé válik.
Adagolt mennyiség beállítása a beépített kapcsolóval.
Bepattintható, egyedi tábla és címkék a termékazonosítására, tájékoztatásra, színkódolásra.
A kézhigiénia több alkalmazási területre való kiterjesztését lehetővé tevő tartozékok: cseppfogó tálca és állvány (külön rendelhetőek).


Űrtartalom: 1,3 l.
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 25,8 cm x 15,2 cm x 10,1 cm


A folyamatos rendelkezésre állást biztosító funkció minimalizálja az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések és más, az adagolóberendezés nem megfelelő működéséből adódó, elkerülhető fertőzések kockázatát.
Nagyobb munkahatékonyság a gyors és egyszerű adagolásnak, újratölthetőségnek és termékfelismerésnek köszönhetően.
Az innovatív funkciók és fertőzésmegelőzési jellemzők javítják a felhasználói élményt.
A zökkenőmentes és biztonságos felhasználói élmény ösztönzi a felhasználókat a kézhigiéniai előírások betartására, és így javulhat az egész közösség egészségi állapota.
Környezetbarát termék: páratlanul hosszú életciklus, ami támogatja a fenntarthatóságot.
Modern megjelenésének köszönhetően könnyen beilleszthető a különböző felhasználási környezetekbe.


 

Katalóguskód: 49766



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Adagoló szenzoros folyékony szappanhoz és kézfertőtlenítő gélhez 1,3 liter műanyag IntelliCare Hybrid fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: