Betöltés...

FTP kábel, FTPCAT5E, tömör rézeres, kültéri/beltéri (AHD, analóg és IP rendszerhez is) 100m-es tekercsekben, az ár 1m-re vonatkozik

Ár: 278 Ft

IP, AHD és analóg kamerához is javasoljuk. Videójel kábel. Az IP, AHD és analóg kamerák vidóejelét továbbítja a rögzítőre. Kültérben és beltérben használható. min. vásárolható mennyiség 100m ( 1 tekercs ) FTP kábel, FTPCAT5E, TÖMÖR RÉZERES, kültéri. IP, AHD és analóg kamerához is javasoljuk. Videójel kábel. Az IP, az AHD és az analóg kamerák vidóejelét továbbítja a rögzítőre. Kültérben és beltérben is használható. IP, AHD és analóg kamerákhoz is: MegaPixel felbontású IP, AHD és analóg kamerákhoz is alkalmazható az a TÖMÖR rézeres UTP kábel. Kültérben és beltérben telepíthető: Kültéri UV-álló. Kültérben és beltérben is használható. Táp az UTP kábelen keresztül analóg kameráknál: Max. 10m távolságon belül. Nagyobb távolság esetén szakszerütlen és TILOS (rossz képminőséget, földhurokot okozhat, károsíthatja a kamerát, tápot, rögzítőt)! Tápot 10m-nél nagyobb távolság esetén csak külön tápkábelen lehetséges! Táp az UTP kábelen keresztül IP POE kameránál: Max. 100m távolságon belül. Technikai adatok: Az IP, AHD és analóg kamerák vidóejelét továbbítja a rögzítőre. Videójel kábel. FTP kábel, FTPCATE, AWG24. Kültéri UV-álló, árnyékolt. Tömör ér. Páronként csavart 4 tömöreres érpár. 0,511mm tömör réz erek. Átmérő: 5mm. Maximálisan 1 Gbit/sec adatátviteli sebességig. Felépítés: 2x4x0.55mm CCA kábel. • Ár: Ft/m. Garanciaidő: 1 év.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) " FTP kábel, FTPCAT5E, tömör rézeres, kültéri/beltéri (AHD, analóg és IP rendszerhez is) 100m-es tekercsekben, az ár 1m-re vonatkozik" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: