Betöltés...

Baba Videó- és Hangfigyelő Rendszer, 3,2 hüvelykes HD kijelző, Éjszakai látás, Hőmérsékletmérő, Lehetőség a baba interakcióra, Ringató dalok

Ár: 39.906 Ft


Baba video- és audiofigyelő rendszer, 3,2 hüvelykes HD kijelző, éjszakai látás, hőmérséklet-jelző, interakciós lehetőség a babával, ringató dalok

A Baby Monitor video- és audiorendszer egy olyan fejlett eszköz, amely lehetővé teszi a baba hatékony és biztonságos megfigyelését és gondozását. A 3,2 hüvelykes HD képernyő tiszta és részletgazdag képet ad babájáról, így láthatja minden mozdulatát vagy mosolyát.



Ennek a rendszernek az egyik előnye a éjszakai látás funkció, amely lehetővé teszi, hogy gyenge megvilágítás vagy teljes sötétség esetén is megfigyelje a babát. Így biztos lehetsz benne, hogy észlelni fogod a babád minden igényét, még éjszaka is.



A hőmérséklet monitoráló egy hasznos funkció, amely lehetővé teszi, hogy mindig tisztában legyél a baba alvószobájának hőmérsékletével. Beállíthatsz felső és alsó határértékeket, hogy riasztást kapj, ha a hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony, így gyorsan intézkedhetsz a gyermeked számára kényelmes környezet fenntartása érdekében.



Ennek a rendszernek egy másik érdekes funkciója a baba interakció lehetősége. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével beszélhetsz a babával, és még távolról is megnyugtathatod vagy szórakoztathatod a gyermeket. Ez egy csodálatos módja annak, hogy kapcsolatot teremts a babáddal, és biztosíts neki kényelmet és biztonságot bármikor.






Ezenkívül a monitorrendszer beépített altató dalokkal is rendelkezik. Ezek a gyengéd és nyugtató dalok távolról lejátszhatók, segítve a babát a megnyugvásban és könnyebb elalvásban. Választhatsz több dal közül, sőt még a hangerőt is beállíthatod a babád preferenciáinak megfelelően.






Röviden, a video és audio babafigyelő rendszer teljes és hasznos megoldást kínál a baba hatékony megfigyelésére, valamint kényelmének és biztonságának biztosítására. Az olyan funkciók, mint a HD-képernyő, az éjszakai látás, a hőmérséklet-figyelés, az interakció és az altatódalok segítenek abban, hogy kapcsolatban maradjon babájával, és biztonságban és boldogan tudjon maradni.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Baba Videó- és Hangfigyelő Rendszer, 3,2 hüvelykes HD kijelző, Éjszakai látás, Hőmérsékletmérő, Lehetőség a baba interakcióra, Ringató dalok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések