Betöltés...

Bresser 7004020QT5000 Szén-monoxid érzékelő

Ár: 22.100 Ft

A kritikus CO2-koncentráció hatással lehet közérzetünkre és egészségünkre. A Bresser CO2 levegőminőség-figyelő segít abban, hogy a megfelelő időben friss levegőt vigyen otthonába vagy irodájába. A CO2-mérő átlátszó LED-kijelzőjére pillantva mindig szemmel tarthatja az éppen mért CO2-koncentrációt, hőmérsékletet és páratartalmat. Nem kell állandóan szem előtt tartania a kritikus szén-dioxid értékeket. A CO2 levegőmérő nagy pontossággal és felbontással, valamint gyors válaszidővel győz meg.

Ha a CO2-mérő alapbeállítása nem felel meg az Ön kényelmének, kiválaszthatja saját felső határát maximum 5000 ppm-ig. Ezután egy gombnyomással aktiválhatja az ébresztő funkciót. A beállított maximális érték túllépése esetén riasztó hang hallható – a CO2-koncentráció szintjétől függően változó intenzitással. Ezenkívül a CO2 levegőmérő kijelzőjén villogó nyíl szimbólum jelzi: Nyissa ki az ablakot! Az áramellátás egy hálózati adapteren keresztül történik, így a közlekedési lámpás CO2 mérőműszer hosszú ideig, problémamentesen üzemelhet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bresser 7004020QT5000 Szén-monoxid érzékelő" című hirdetést látja. (fent)