Betöltés...

Bababiztonsági szekrény és fiókzár, 10 db-os, öntapadós, fehér

Ár: 990 Ft

Bababiztonsági szekrény és fiókzár, 10 db-os, öntapadós, fehér 



A bababiztonsági fiókzár hatékonyan védi a kicsi ujjakat a becsípődéstől. A zár konstrukciója lehetővé teszi, hogy tetszőlegesen és könnyedén felszerelhető legyen. Minden típusú szekrényhez és fiókhoz illik - egyszerűen felhelyezhető a hálószoba, a nappali, a konyha vagy a fürdőszoba bútoraira is.


A zár kétoldalas, öntapadós ragasztókoronggal előre ellátott, így nincs szükség ragasztóanyag vásárlására. Felszerelés előtt egyszerűen zsírtalanítsa a szekrény felületét, erre alkalmas tisztítószerrel, hogy tiszta, száraz felületet kapjon, majd húzza le a ragasztókorongot rögzítő szalagot, helyezze fel a tiszta felületre és néhány másodpercig nyomva tartva illessze a helyére.


A zárszerkezet alkalmas többek között fiókok, ajtók és szekrények, sütők, hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek zárva tartására. A zárszerkezetnek köszönhetően gyermekei biztonságban vannak, és nem férnek hozzá olyan helyekhez, amelyek balesetet okozhatnak, vagy Ön nem szeretné, hogy hozzáférjenek. A fiók vagy a szekrény kinyitásához csak a zárszerkezet pattintós oldalát kell kinyitnia,
majd később újra bezárnia.


Tulajdonságok: 




Biztonsági fiókzár
Megelőzi a sérüléseket
Könnyen felhelyezhető
Rögzítés: öntapadós
Szín: fehér
Egy fiókzár hossza: 20 cm
A készlet súlya: 130 g


A csomag tartalma:



10 db biztonsági fiókzár




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Bababiztonsági szekrény és fiókzár, 10 db-os, öntapadós, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP