Betöltés...

Texas Instruments TI 84 Plus Tudományos számológép

Ár: 80.920 Ft

Ösztönözze a diákokat a matematika tanulmányozására
A TI-84 Plus ideális matematikai célokra. A MathPrint technológia segít a diákoknak a törtek és egyenletek megoldására, úgy, mintha a táblán lenne megoldva.

Megbízható segítség bármilyen vizsgán
A vizsgaközpontok elfogadták a TI-84 Plus számítógépet a PSAT, SAT és ACT felvételiken, az IB és AP tesztek szerint.

Kövesse nyomon az osztálytermi számológépeket
Könnyen megkülönböztetheti az osztálytermi kéziszámítógépeket a tanulók tulajdonában lévő számológépektől az EZ-Spot veszteségmegelőzési funkciókkal.

Frissítsen a vizualizáció új dimenziójára
A TI-84 Plus CE grafikus számológép lenyűgöző színes kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy tisztán lássák az egyenleteket, adatokat és grafikonokat, és erősebb kapcsolatokat alakítsanak ki.A jól látható színinnováció mellett a TI-84 Plus CE számológép további fő jellemzői a következők:
30%-kal könnyebb és vékonyabb, mint a korábbi generációs TI-84 Plus modellekÉlénk háttérvilágítású színes képernyőTI újratölthető akkumulátorElőre betöltött alkalmazások és képekMathPrint™ funkcióKépes fényképeket importálni a számítógépről a számológépbe, és grafikont rajzolni a képek tetejére, hogy lenyűgöző tanulási élményt teremtsen*Jóváhagyva a PSAT®, SAT® és ACT® főiskolai felvételi vizsgákhoz; valamint az olyan AP® tesztekhez, amelyek lehetővé teszik vagy megkövetelik grafikus számológép használatát

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Számológép
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Texas Instruments TI 84 Plus Tudományos számológép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: