Betöltés...

V380 WIFI IP okos biztonsági kamera szirénával, mikrofonnal és hangszóróval - kétirányú kommunikációt tesz lehetővé - Android/IOS kompatibilis (BBV)

Ár: 19.990 Ft

Ez a különleges és modern IP WIFI-s kültéri kamera mindent tud, amire csak szüksége lehet. Ha valaha is arra vágyott, hogy mindig biztonságban érezhesse magát, akkor ez a tökéletes választás. Hihetetlenül magas felbontású képeket készít, és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik és még élvezetesebbé teszik az életét. Hagyja, hogy bemutassam, mi mindent tud ez a fantasztikus eszköz! Ez a lenyűgöző kamera olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek megbízhatóbbá és sokoldalúbbá teszik. A követési funkció lehetővé teszi, hogy automatikusan nyomon kövesse a mozgó tárgyakat, így soha nem marad le semmiről. A sima 355 fokos forgatás és 90 fokos döntés lehetővé teszi, hogy teljesen átlássa a területet, amit figyel. A nappali és éjszakai megfigyelésnek köszönhetően mindig nyugodtan alhat, tudva, hogy a kamera mindent lát még sötétben is. Az intelligens mozgásérzékelővel felszerelt riasztógomb segít megelőzni a bűncselekményeket, mivel azonnal értesítést kap, ha bármi történik otthonában. A kamera alkalmas hang továbbítására is, oda-vissza, így a megfigyelt helyen tartózkodó személyekkel való beszélgetésre is használható. A termék jellemzői: Típus: IP WIFI-s kültéri kamera Alkalmazás: V380 Pro Felbontás: 1MP; 2MP; 3MP Lencse (mm): 3,6mm Szín: Fehér Szenzor: CMOS Megapixeles: 1MP; 2MP; 3MP Videó tömörítési formátum: H.265+ Kapcsolódás: Vezeték nélküli SD kártya: 128G SD kártya (nem tartalmazza) Látószög: 355° (vízszintes) / 90° (függőleges) Hálózati kábel protokoll: Wi-Fi/802,11/B/G Éjjeli mód: Infravörös éjjellátás + Teljes színű LED Kompatibilis mobilrendszerek: Android/iOS Tápellátás: DC 12V 2A (tartozék) Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=hXGIbpbdDrA

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "V380 WIFI IP okos biztonsági kamera szirénával, mikrofonnal és hangszóróval - kétirányú kommunikációt tesz lehetővé - Android/IOS kompatibilis (BBV)" című hirdetést látja. (fent)