Betöltés...

Honeywell Voyager XP 1470g Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Szürke

Ár: 51.400 Ft

A Voyager készüléket olyan bolti kiskereskedelmi környezetekbe tervezték, ahol nagy pontosságú 2D szkennelési megoldásra van szükség, tartós formában. Extreme Performance (XP) 1470g szkenner iparágvezető szkennelési képességet biztosít hagyományos vonalkódok és digitális képernyők esetén - még a sérült és nehezen olvasható kódok esetében is.

A Voyager XP 1470g szkenner a korábbi modelleknél - vagy a kategóriájában bármelyik konkurens szkennernél - jobb tartóssággal és erősebb beolvasási képességgel tökéletes választás az 1D és 2D vonalkódolvasást is tartalmazó munkafolyamatokhoz, amelyekhez egy robusztusabb és megbízhatóbb megoldásra van szükség. A Voyager XP 1470g szkenner a nagyobb tartósságot és a jobb beolvasási képességeket kombinálja ugyanolyan versenyképes áron, mint elődje. A szkenner megnövelt beolvasási távolsága egészen a kocsi aljáig ér, a pénztárnál való hajolgatás és időveszteség nélkül.

A Honeywell ikonikus Voyager sorozatú kézi szkennereinek platformjára épülve a Voyager XP 1470g szkenner teljes mértékben kompatibilis a meglévő Voyager tartozékokkal, csökkentve ezzel a teljes tulajdonlási költséget. A szkenner 30 esést bír ki 1,8 m  magasságból és 1000 zuhanást 0,5 m magasságból. A Voyager XP 1470g szkennert úgy tervezték, hogy ellenálljon a forgalmas értékesítési pontokon való használatnak szkennelést a hasonló megoldásoknál sokkal nagyobb pontossággal. 

Rendkívül pontos és gyors szkennelés még sérült és rossz minőségű vonalkódok, egy megnövelt beolvasási távolság az aljzat eléréséhez a kocsi aljáig anélkül, hogy hajlítás és pazarlás nélkül időt az értékesítési ponton. Fokozott teljesítmény a boltok által beolvasott kódokon nap mint nap, beleértve a digitális kuponok, kódok és pénztárcák a vásárlók okostelefonokon, valamint az árukódok a pénztárnál. Honeywell Működési Intelligencia szoftver igény szerinti beolvasást biztosít betekintést, lehetővé téve a magasabb munkatársi termelékenységet és az áteresztőképességet. A Honeywell Scanner Management Utility (SMU) holisztikus megoldást hoz létre, amely automatizálja a szkenner telepítését és frissítését.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Voyager XP 1470g Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Szürke" című hirdetést látja. (fent)