Betöltés...

Ezviz DB2 PRO Wireless Kaputelefon

Ár: 62.030 Ft

Megbízható elülső ajtóvédelem 5 Mpx  felbontásban
Tudja, ki miért van ott, mielőtt kinyitná az ajtót. Az EZVIZ DB2 Pro egy 100%-ig vezeték nélküli kapucsengő-készlet, amely a bejárati ajtóvédelem és kommunikáció minden alapvető igényét kielégíti. A szuperegyszerű telepítés és a minden időjárási körülmények között megbízható használat ellenére a kapucsengő több fejlett funkcióval rendelkezik, köztük 5 Mpx videóval, rendkívül széles látómezővel és intelligens mozgásérzékeléssel.

Lásson 5 Mpx-ben a vadonatúj DB2 Pro kapucsengővel.
Nincs többé frusztráció a pixeles vagy elmosódott videókkal. A DB2 Pro 5 Mpx felbontásban rögzít mindent, ami a küszöbén történik. Emellett 5 méteres infravörös éjjellátást is biztosít a 24/7-es nyugalom érdekében.

Egy jól átgondolt megoldás egy készletben.
Ahhoz, hogy a csengőhangot még messziről is hallja, az EZVIZ egy beltéri csengővel párosítja. Sőt, a csengő segít a Wi-Fi jel kiterjesztésében, miközben fokozza a hálózati kapcsolatot a kapucsengő számára. Míg más vezeték nélküli ajtócsengők hálózati problémákkal küzdenek, a DB2 Pro stabil kapcsolatára mindig számíthat.

Percek alatt beállítható, és körülbelül 4 hónapig használható.
Ha Ön nem annyira kiváló villanyszerelő, akkor ez a vezeték nélküli, vezeték nélküli és időjárásálló DB2 Pro Pro lehet a legjobb választás - ragassza bárhová, és élvezze a hosszú távú teljesítményt.

Lásd az ultra széles, hogy teljes képet kapjon.
A 176 fokos látószögnek köszönhetően könnyedén láthatod a postást tetőtől talpig, és tudhatod, hová helyezi a csomagodat. A kapucsengőhöz többféle rögzítőlemez is jár a csomagban, amelyek segítségével a telepítés szögét is beállíthatja, hogy optimalizálja a kapucsengő látószögét.

Egy okos ajtónálló, hogy mindig képben legyen.
Az ember-alak és PIR-érzékelő képességgel is rendelkező készülék elég okos ahhoz, hogy megkülönböztesse az embereket a háziállatoktól vagy tárgyaktól. Az érzékenység beállításához testre szabhatja a riasztásindítás feltételeit.

Beszélj, mielőtt az ajtóhoz érsz.
Válaszolj, mielőtt ajtót nyitnál a barátaidnak vagy a szállítmányoknak! Az EZVIZ App segítségével beszélhet és reagálhat mindössze egy egyszerű érintéssel.

Könnyen használható, de nehezen manipulálható.
Amennyiben az ajtócsengőt erőszakkal eltávolítják, éles riasztás hangzik el, és azonnal küld egy mobil riasztást. Ráadásul a DB2 Pro Pro a számlakötési korlátozásnak köszönhetően a lopás után tiltja az illetéktelen használatot.

Csökkentse a videótároló helyet és könnyítse meg a hálózati terhelést.
A kapucsengő a fejlett H.265 videótömörítési technológiával rendelkezik, amely azonos vagy jobb videóminőséget ér el, miközben csökkenti a szükséges sávszélességet és tárhelyet.

Megvédjük az adatait és a magánéletét.
Az Ön adatbiztonsága és adatvédelme minden általunk tervezett termék sarokköve. A készülék és az EZVIZ Cloud közötti adattevékenységek végponttól végpontig titkosítva vannak. Csak Ön rendelkezik az adatok visszafejtéséhez szükséges kulcsokkal.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ezviz DB2 PRO Wireless Kaputelefon" című hirdetést látja. (fent)