Betöltés...

Tera CCD vezetékes 1D vonalkódolvasó (narancs)

Ár: 23.896 Ft

Megbízható vonalkód leolvasó mindenki számára.● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

A CCD-szkenner voltaképp "leképezi" a vonalkódöt, ami lehetővé teszi azt, hogy erős napfényben is működjenek. A Tera CCD leolvasók a számítógép vagy egyéb eszközök képernyőjéről is képesek gyorsan és pontosan leolvasni a szkennelt képet.
Egyszerűen és gyorsan telepíthető. Csatlakoztasd a kábelt a számítógéphez, laptophoz, POS-hoz vagy pénztárgéphez és már kezdheted is a beolvasást. Költséghatékony választás mindenki számára.
Gyors és pontos 1D dekódolás. Könnyen rögzíti az összes, általános 1D kódot.
1D dekódolási képesség: Codabar, Code 11, Code93, MSI, Code 128, UCC/EAN-128, Code 39, EAN-8, EAN-13, UPC-A, ISBN, Industrial 25, Interleaved 25, Standard 25, 2/5 Matrix.
Széleskörű kompatibilitás: támogatja a Windows, Mac OS és Linux rendszereket. Működik: Word, Excel, Novell és szinte minden elterjedt szoftverrel. Széles körben használható üzletekben, szupermarketekben, bevásárlóközpontokban, kiskereskedelemben, stb. A támogatott nyelvek közé tartoznak: angol, spanyol, német, francia, olasz, japán, stb.
A narancsságra szilikon védőburkolatnak köszönhetően elkerülheted az ütközéskor keletkező sérüléseket, valamint védi a töréstől, ha leesne az asztalról vagy a polcról. A CCD képbeolvasási struktúra stabil és megbízható szolgáltatást nyújt.
Védi a szemet, mivel nem lézerrel működik.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Tera CCD vezetékes 1D vonalkódolvasó (narancs)" című hirdetést látja. (fent)