Betöltés...

Vasco Digipass 260 biztonsági eszköz (új)

Ár: 16.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vasco Digipass 260 biztonsági (elektronikus aláírás)
Szeretnének építeni egy rugalmas biztonsági infrastruktúra, amely könnyen hozzáférhető az ügyfelek és az alkalmazottak bárhonnan és bármikor? Digipass 260 kinyitja az ajtót. A kicsi és könnyű digipass 260 kínál a biztonságos távoli hozzáférést és hitelesítési szolgáltatások. A tetején, hogy van egy áramvonalas kialakítás, amely testreszabható szerint a piaci igényeknek.

Ez az ideális jelszóval védett személyes azonosító eszköz a bankok, a vállalatok és szervezetek igénylő hatékony és költségtakarékos, nagy volumenű megoldás. Emellett digipass 260 lehetővé teszi digitális aláírás tranzakciókat.

Erős kéttényezős hitelesítés

Digipass 260 alapuló erős kéttényezős hitelesítést. Ahhoz, hogy hozzáférjen az alkalmazások és szolgáltatások kell tennie:

1. emlékszem személyi azonosítószámot (PIN), és
2. rendelkeznek egy kézi digipass 260.

A PIN-kód lépett digipass 260, amely azután kiszámítja a dinamikus jelszó. Ez egyszeri jelszó lehetővé teszi a biztonságos engedélyezett hozzáférési be a hálózatba.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: X. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garancia nélkül
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
Márka: Vasco
 
Eddig megtekintették 208 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Vasco Digipass 260 biztonsági eszköz (új)" című hirdetést látja. (fent)