Betöltés...

Páramentesítő, nedvességelnyelő, 300 ml/nap kapacitással, fekete színben

Ár: 12.990 Ft

Páramentesítő, nedvességelnyelő, 300 ml/nap kapacitással, fekete színben, Ruhhy, 21845 



Ha túlzott nedvességet érez otthonában, ne hagyja figyelmen kívül a problémát! Egy légpárátlanítóval a forrásnál oldhatja meg a problémát. A nedvességből kialakuló penész és gombák nemcsak esztétikai kellemetlenséget jelentenek, hanem komoly egészségügyi kockázatot is, különösen, ha hosszú ideig tartózkodik a nedves helyiségekben. Ezek a problémák súlyos betegségekhez vezethetnek. Többek között allergiát, légzőszervi megbetegedéseket, fejfájást és szédülést, bőrproblémákat és csökkent koncentrációs képességet okoznak. Ráadásul a nedvesség a rovarok fejlődésének is kedvez, amelyek a meleg és nedves környezetben sokáig jól érzik magukat. Egy otthoni páramentesítő tökéletes megoldás, ha biztosítani akarja a háztartás minden tagjának kényelmét és egészségét.


Ez az egyedülálló RUHHY párátlanító tökéletesen felfogja és eltávolítja a levegőben felhalmozódott nedvességet. Nem igényel semmilyen betétet vagy vegyszert. A páramentesítő beszívja a nedves levegőt, majd a víztartályba kondenzálja azt. Hatékonysága akár 300/ml kondenzált víz naponta! Biztosítja a megfelelő páratartalmat otthonában, és ezáltal az Ön és szerettei egészségét.


Működése rendkívül halk, így nem zavarja a család mindennapjait - különösen ott lesz megfelelő, ahol gyerekek vannak, akiknek az alvása gyakran teljes csendet igényel. A párátlanító nem fogja zavarni az Ön napi tevékenységét vagy munkáját. Egész éjjel gond nélkül járhat, és nem fogja zavarni az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét.


A párátlanító tartály kapacitása 600 ml. Ez akár 48 órás munkára is elegendő! A készülék további előnye az automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelne. További előnye az alacsony 22,5 W-os alacsony energiafogyasztás, és a kompakt méret, melynek köszönhetően bárhol elhelyezhető a lakásban: íróasztalon, komódon vagy a padlón.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: ABS + alumínium + AS + PVC
Feszültség: 220-240V
Tápellátás: 9V, 3A
Teljesítmény: 22,5W
Elszívás hatékonyság: 300ml/nap
Tartály kapacitása: 600ml
Automatikus kikapcsolás a tartály megtelése után
Alkalmas: otthon, irodában stb.
Kivehető víztartály
Levehető víztartály fedél
Dugó a víz kiöntéséhez
Méretek: 21 x 15 x 11 cm
Kábel hossza: 1,45 m
Súly: 0,8 kg


A csomag tartalma:



1 db páramentesítő
1 db adapter




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Páramentesítő, nedvességelnyelő, 300 ml/nap kapacitással, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: