Betöltés...

CH22-60 komplett Wifi-s biztonsági rendszer 4db 4k felbontású, kültéri kamerával, AI humán detektorral és e-mail értesítésekkel (BBV)

Ár: 81.990 Ft

Nem kell sorolnunk, milyen előnyökkel jár a mai világban, ha bárhol, bármikor, akár egy mobiltelefon segítségével, a saját szemeddel ellenőrizheted, minden rendben van-e vállalkozásodban, otthonodban, és értékeid körül. Ezzel a 4K felbontású vezeték nélküli biztonsági kamera szettel mindig tökéletes biztonságban tudhatja otthonát, nyaralóját, üzlethelyiségét. A mozgásérzékelős kamerák 4k képminőséget kínálnak. Ez a termék éjjel és nappal is kiváló képminőséget garantál. Az intelligens mozgásérzékelő értesítést küld a telefonodra, ha valakit észlel. A termék jellemzői: Integrált felügyeleti rendszer 4 darab kamerával és egy NVR készülékkel, mellyel egy jól felszerelt biztonsági rendszert tudhat magáénak A kamerák kültérben is használhatók, időjárásállók, ellenállnak a természeti erőknek 1/4"-es CMOS érzékelővel, H.264 kódolással, jó minőségű felvételkészítéssel Magyar nyelvű menüvel Éjszakai felvételkészítés lehetősége, a kamerák infravörös fénnyel rendelkeznek A rögzítés merevlemezre történik, amely akár 3TB-os HDD is lehet (nem tartozék) Tartozékként optikai egér a még könnyebb és kényelmesebb kezelésért A DVR monitorhoz csatlakoztatása után kiválasztható, melyik kamera képét szeretnénk látni, de a 4 készülék képe egyszerre is megtekinthető Amennyiben a DVR-t hálózathoz csatlakoztatja, PC-n, laptopon vagy okostelefonon bejelentkezve távolról is megtekintheti, mi történik épp a megfigyelt területen Az internetes vezérlés lehetővé teszi a képek valós idejű megtekintését a rendszerhez való teljes hozzáféréssel Az egyszerűbb konfiguráció érdekében a készülék az internetről is elérhető, anélkül, hogy különleges konfigurációra lenne szükség Használatához nem szükséges fix IP-cím, csak töltse le a hozzá tartozó applikációt Google Play-ből vagy AppStore-ból. Egyszerű használat, könnyű telepíthetőség A csomag súlya: 3kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "CH22-60 komplett Wifi-s biztonsági rendszer 4db 4k felbontású, kültéri kamerával, AI humán detektorral és e-mail értesítésekkel (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések