Betöltés...

Newland MT90 Orca Pro II ipari PDA

Ár: 346.310 Ft

Teljes érintőképernyős mobil számítógép.A sorozat többi részéhez hasonlóan az MT90 Orca Pro II is egy Androidos mobilszámítógép, amely a legújabb hardvert modern és felhasználóbarát dizájnba csomagolja. Ez egy könnyű és strapabíró eszköz 5"-es kapacitív érintőképernyővel. Az ismerős felhasználói felülettel és egy masszív fogyasztói telefon külsejével felszerelve az MT90 Orca Pro II könnyen beállítható és használható, a dobozból kivéve.

Android Enterprise Recommended (AER).Az MT90 Orca Pro II a Google AER-jóváhagyási pecsétjét viseli, jelezve, hogy lépést tart az operációs rendszer és az alapvető funkciók teljesítmény- és biztonsági frissítéseivel. Ez a címke a Newland ingyenes MDM Ndevor-jával együtt lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy helytől függetlenül biztonságosan láthassák és irányítsák eszközeiket.

Gyors töltés és hosszú üzemidő.Az MT90 Orca Pro II szabványos 3,8 V-os 4500 mAh-s gyorstöltéssel és bővített kapacitású, 6500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Mindkét akkumulátor cserélhető, így a felhasználó több műszakban, napról napra dolgozhat.

Erőteljes és pontos vonalkód-leolvasás.Az MT90 Orca Pro II megapixeles szkennere a készülék tetejére van beépítve, és a képernyőn található virtuális gombbal, a készülék oldalán található fizikai gombokkal, vagy a PG90 Pistol markolat markolatán lévő kioldóval indítható. A Newland Acuscan funkciója ideálissá teszi a készüléket komissiózáshoz.

Business osztályú tartósság.Az MT90 Orca Pro II úgy készült, hogy ellenálljon a poros környezetnek és az elkerülhetetlen ütéseknek és leeséseknek. Gorilla® Glass üveggel rendelkezik, IP65-ös besorolású, és 1,5 méteres magasságig ejtési tesztet végeztek, így hosszabb és megbízhatóbb használatot biztosít.

Működéséhez illő tartozékok.Az MT90 Orca Pro II tartozékainak széles választékát tartalmazza a csomag, nevezetesen: USB-kábel, akkumulátor, gumicsomagtartó és többcsatlakozós adapter. Különféle pisztolymarkolatok, köztük UHF és nagy hatótávolságú pisztolyok, tokok, többtöltős bölcsők, kommunikációs (USB) bölcső és jármű bölcsőkészlet is elérhető az MT90 Orca sorozathoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Newland MT90 Orca Pro II ipari PDA" című hirdetést látja. (fent)