Betöltés...

Honeywell 1400G2D-2USB Voyager 1400G Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 43.660 Ft

A Honeywell 1400g Voyager omnidirekcionális (irányfüggetlen) imager olvasója egy közepes hatótávolságú eszköz, mely igen népszerű gyógyászati, kereskedelmi és irodai felhasználásokban is.
Az olvasó az általános szintű felhasználók igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve. A család tagjai között megtalálható a csak 1 dimenziós kódok olvasására alkalmas eszköztől, a mindenféle kód dekókolására egyaránt alkalmas szkenner, ráadásul megfizethető áron.

A MINDENNAPOKRA TERVEZVE
A kétdimenziós vonalkódok használata egyre népszerűbb, egyre több alkalmazási területen találkozhatunk velük. A 2D-s kódok népszerűségének több oka is van.
Egyrészről a felhasználók nagy mennyiségű adat elhelyezésére törekednek olyan hordozón, ahol a rendelkezésre álló terület korlátozott.
Másrészt a felhasználók kormányzati előírások, vagy beszállítói igények miatt kényszerülnek a kétdimenziós vonalkódok alkalmazására.
A Honeywell Voyager 1400g egyszerűbb 1D és PDF változata az utólag rendelhető szoftver licensz segítségével 2D változatra fejleszthetőek.
Az család legnagyobb tudású eszköze jól olvassa az egydimenziós, illetve a kétdimenziós kisméretű, sűrű vagy a rossz minőségű vonalkódokat, de legfontosabb tulajdonsága az extrém gyors adatátviteli sebesség billentyűzeten vagy USB HID interfész esetén, ami nagyobb adattartalmú kétdimenziós vonalkódok pl. QR vagy Datamatrix használatánál előnyös.

A TÁVOLSÁG TÖBBÉ NEM AKADÁLY
A Remote MasterMind Scanner Management szoftverrel eszközünket akár hálózaton keresztül programozhatjuk vagy irányíthatjuk.
Telepítését egyszerűsíti az automatikus interfész felismerési funkció.
Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető USB, billentyűzet, soros (RS232), IBM468X interfésszel is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell 1400G2D-2USB Voyager 1400G Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)