Betöltés...

Datalogic PowerScan PD9630-AR Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga

Ár: 286.600 Ft

A Datalogic PowerScan PD9600 Auto Range (AR) olvasósorozatát úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb használati körülményeknek is. Rendkívül ellenálló kialakítású, IP65 és IP67 védelmi szabványokkal rendelkezik, ergonomikus formájú, jól kiegyensúlyozott súllyal rendelkezik, amely csökkenti a kezelő stresszét a napi tevékenységek során, valamint intuitív célzórendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vonalkódok leolvasását, mind a rövid, mind a hosszú vonalkódokat. távolságokat, egyúttal csökkentve a csukló természetellenes mozgásait.

A Datalogic PowerScan PD9600-AR ötvözi a mindenirányú olvasási képességet speciális optikai jellemzőkkel, így bármilyen típusú vonalkódot képes rögzíteni, pozicionálástól függetlenül.

A Datalogic PowerScan PD9600-AR vonalkód-olvasó kompatibilis a Datalogic Aladdin konfigurációs alkalmazással, amely könnyen használható felületet biztosít a készülék igényeinek megfelelő beállításához.
A vonalkódok sikeres beolvasásának megerősítése érdekében a PowerScan PD9600-AR hang-, vizuális és rezgésriasztásokat bocsát ki a szabadalmaztatott 3GL (3 Green Lights) rendszeren keresztül: 3 zöld fénypontot vetít a beolvasott kódra.

Nagy teljesítményű leolvasó motor 1D/2D és Digimarc vonalkódokhozÉrtesítés a sikeres szkennelésekről hang- és rezgésriasztásokon keresztülErgonomikus forma, 3GL rendszer és Motionix mozgásérzékelő technológiaNagyon precíz célzórendszer és nagy teljesítményű pásztázás nappali körülmények között isNagyon alacsony vagy nagyon magas hőmérsékleten használhatóVédelmi szabványok IP65, IP67 víz és por hatása ellenEllenáll a többszöri véletlen leejtésnek 2,5 m-rőlA kioldó 10 ezer lenyomásig ellenállA csomag tartalma: Datalogic PowerScan PD9630-AR. Az interfész kábelt külön kell megrendelni.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Datalogic PowerScan PD9630-AR Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga" című hirdetést látja. (fent)