Betöltés...

Manhattan 178433 Kézi vonalkódolvasó - Fekete

Ár: 58.230 Ft

A Manhattan CCD vonalkódolvasók kiváló minőségű szkennelést biztosítanak az alkalmazások széles skálájához, és növelik a termelékenységet az Ön vállalkozásában. A CCD-érzékelő gyorsan és megbízhatóan, nagy tűréssel olvassa be a leggyakoribb vonalkódokat, például a UPC, EAN, ASCII és GS1 DataBar kódokat. A beolvasott adatok úgy jelennek meg a számítógépen, mintha azokat kézzel, billentyűzeten keresztül adták volna meg. Mivel a szkenner külső tápegység nélkül, USB-n keresztül csatlakoztatható, a szkenner további szoftver vagy speciális képzés nélkül kényelmesen használható a számítógépen. A másodpercenkénti 500 szkennelési sebességgel és 500 mm-es hatótávolsággal ez a készülék ideális a napi használatra üzletekben, raktárakban vagy irodákban. Az ütésálló és IP54-es védettségű házzal ez a szkenner ideális ipari környezetbe is.

Növeli az adatbevitel sebességét, csökkenti a hibákat és növeli a hatékonyságot - ideális kiskereskedelmi üzletekben és automatizált folyamatokban.Billentyűzet ék dekóder az adatokat úgy jeleníti meg, mintha közvetlenül a billentyűzetről adták volna meg őket.Széles pásztázási tartomány akár 500 pásztázást is lehetővé tesz másodpercenként 500 mm-es tartományban.Elismer számos elterjedt szimbolikát, beleértve a UPC, EAN, 1D vonalkódokat, ASCII, GS1 DataBar csoportot és még sok mást.Plug&Play USB kapcsolaton keresztül, más interfészek opcionálisakEgyszerű telepítés és használat szoftver vagy speciális képzés nélkül

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Manhattan 178433 Kézi vonalkódolvasó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)