Betöltés...

Delock 90518 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga

Ár: 41.000 Ft

Ez a Delock vonalkódolvasó vezeték nélkül csatlakoztatható egy PC-hez vagy laptophoz. Minden elterjedt 1D és 2D vonalkódtípus pontosan rögzíthető, még nagy távolságból is. Ezenkívül a szkenner felismeri a kijelzőkön és monitorokon megjelenített vonalkódokat.

Automatikus alkalmazkodás a környezeti fényerőhözA szkenner automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényerőhöz, és optimális fényviszonyok mellett akár 200 szkennelést is rögzít másodpercenként. Alacsony környezeti fényerő esetén a vonalkódot egy további fehér LED világítja meg, így rossz fényviszonyok között is használható.

A töltőállomás interfészként működikA beolvasott vonalkódok adatátvitele a 2,4 GHz-es frekvenciasávon keresztül történik. A kézi szkenner töltése mellett a szkenner töltőállomása 2,4 GHz-es interfészként is funkcionál, és USB-kábelen keresztül csatlakozik a rendszerhez. Egy opcionális adapterkábel segítségével a töltőállomás okostelefonhoz vagy táblagéphez is csatlakoztatható.-Nyelv kiosztás: Német/Angol

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Delock 90518 Kézi vonalkódolvasó - Fekete/Sárga" című hirdetést látja. (fent)