Betöltés...

Honeywell Xenon XP 1952g Szkenner - Fekete

Ár: 184.220 Ft

A Honeywell Xenon™ Extreme Performance (XP) 1952g-bf területi imager szkenner a Honeywell legújabb vonalkódolvasója, amely szuperkondenzátorokkal működik - így az akkumulátor kiküszöbölésével egy zöld, környezetbarát szkennerről van szó. Ez a nagy teljesítményű megoldás több mint 450 vonalkód beolvasására képes egyetlen feltöltéssel, és kevesebb mint 60 másodperc alatt feltölthető az USB porton keresztül.
Teljesen feltöltve a szkenner jellemzően több mint 450 UPC/EAN kódot képes beolvasni újratöltés nélkül - ez több mint elég 25 vásárló ellenőrzéséhez.A szuperkondenzátorok teljesen feltöltve órákig tartják a töltést. Így azok az operátorok, akik szünet előtt elfelejtik betenni a szkennert a töltőbe, nem befolyásolják a működést a visszatéréskor.Két, egymástól függetlenül konfigurálható újratöltési figyelmeztetés emlékezteti a kezelőt, hogy a szkennert visszahelyezze a bázisba töltéshez, így biztosítva a folyamatos működést.A Xenon XP 1952g-bf szkenner két perc alatt teljesen feltöltődik egyszerű USB-csatlakozással, és kevesebb mint 30 másodperc alatt, ha tápfeszültségű USB- vagy külső tápegységet használnak.Amikor a szkennert a bázisba helyezik, a szkennelésre kész LED általában kevesebb mint 20 másodperc alatt felvillan, hogy értesítse a kezelőt arról, hogy elegendő energia áll rendelkezésre több mint 100 szkenneléshez.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Xenon XP 1952g Szkenner - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: