Betöltés...

Honeywell Orbit MS7120 Szkenner - Bézs

Ár: 69.390 Ft

Az Orbit™ nem véletlenül az eddigi legkelendőbb kéz nélküli, minden irányban működő szkenner. Valójában több okból is. Kezdjük itt: Az Orbit 7120 szkenner innovatív, elegáns és megfizethető, díjnyertes formatervezéssel, amely éppen megfelelő a kiskereskedelmi alkalmazásokhoz, ahol a pulton kevés a hely.
Az Orbit szkenner rendelkezik egy tervezett "édes ponttal", amely optimalizálja a beolvasási teljesítményt és az első olvasási sebességet.A kiskereskedelmi üzemek a MetroSet 2 szoftveren és egy szabványos PC-n keresztül ingyenes firmware-frissítésekkel védhetik POS-beruházásaikat.A beépített RF EAS antenna (csak az Orbit 7180 szkenner) növeli a hatékonyságot az RF EAS címkék egyidejű deaktiválásával és a vonalkódok dekódolásával.A 20 soros, minden irányú szkennelési minta agresszív szkennelést biztosít, ami további előnyt jelent a kézi bemutató alkalmazásoknál.Az állítható beolvasófej lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nagyobb termékek célzott beolvasásához a szkennert 30°-kal megdöntsék.Automatikus szkennelési műveletBeépített RF EAS antennaAgresszív letapogatási teljesítményÁllítható letapogatófejSweet Spot szkennelés

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Honeywell Orbit MS7120 Szkenner - Bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: