Betöltés...

Hordozható professzionális gázszivárgás-érzékelő készülék rugalmas érzékelővel

Ár: 18.459 Ft

Ipari minőségű éghető gázérzékelő, amely gyorsan felismeri az összes éghető gázt, hogy biztonságos élet- és munkakörnyezetet biztosítson.⛽ 【Érzékeli a különböző éghető gázokat】A hordozható éghető gázrögzítőt különféle éghető gázok, pl. metán, földgáz, propán, benzol, etán, LPG, LNG, benzin, alkohol és egyéb gyúlékony gázok gázszivárgásának pontos lokalizálására használják.
✅ 【Nagy érzékenység Gyors válasz】 Az éghető gázérzékelő nagy pontosságú szilárdtest-félvezető érzékelővel van felszerelve, amely gyorsan észleli még a kis gázszivárgást is, és pontosan meghatározza a szivárgást. Az érzékelő érzékenységének beállításával észlelhetjük a különböző sűrűségű gázszivárgásokat, és pontosan megtalálhatjuk a gázszivárgás forrását különböző gázszivárgási környezetekben.
【Hattyúnyakú fémtömlő kialakítása】 A gázszivárgás-érzékelő 40 cm hosszú érzékelő szondát használ, lehetővé teszi a szivárgások lokalizálását és észlelését nehezen elérhető helyeken és zárt helyeken. Gyorsan és pontosan azonosítsa a lehetséges éghető gázszivárgásokat a konyhában, az alagsorban, a gázvezetékben, a lakóautóban, a munkaterületen, a tűzhelyen, a vízmelegítőben és más háztartási eszközökben otthon.
【Vizuális hallható riasztás】Az éghető gázérzékelő riasztás nagy felbontású színes képernyővel rendelkezik, analóg sávkijelzővel (vizuális) és hallható 85 dB-es riasztással. Gyúlékony gázszivárgás esetén az analóg sávkijelzővel és hangjelzéssel ellátott képernyő figyelmeztetést ad, és a gyúlékony gázszivárgás relatív koncentrációját a képernyőn megjelenő érték jeleníti meg.
【Könnyen használható】 Földgázérzékelő, amely 3 AAA elemmel működik (mellékelve). Kompakt méret, könnyű súly, könnyen szállítható és működtethető. Helyezzen be 3 AAA elemet, majd kapcsolja be, néhány másodperc múlva a gázérzékelő felmelegedése és kalibrálása után a gázérzékelő készen áll a működésre. Az éghető gázszivárgás-érzékelő alacsony akkumulátortöltöttség-kijelzővel és automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely biztosítja, hogy az érzékelő a következő használat előtt rendelkezzen árammal.Nagy pontosságú érzékelőAz éghető gázérzékelő nagy pontosságú szilárdtest félvezető érzékelővel van felszerelve, amely gyorsan észleli még a kis gázszivárgást is, és pontosan meghatározza a szivárgás helyét.HD színes kijelzőA kézi érzékelő a HD képernyőnek köszönhetően sötét környezetben is tisztán képes megjeleníteni.40cm fém tömlőA gázszivárgás-érzékelő 40 cm hosszú érzékelőszondát használ, amely lehetővé teszi a szivárgások lokalizálását és észlelését nehezen elérhető helyeken és zárt helyeken.

Hordozható éghető gázérzékelő
Kompakt méret, könnyű súly, könnyen szállítható és működtethető.      

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hordozható professzionális gázszivárgás-érzékelő készülék rugalmas érzékelővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: