Betöltés...

Auerswald 90667 TFS-Universal plus Kaputelefon modul

Ár: 106.070 Ft

A régiből újat csinálni - nagyon egyszerű
Nem mindig könnyű egy régi kaputelefon-rendszert nagyobb átalakítások nélkül egy újjal helyettesíteni. A süllyesztett dobozok, az ajtóhoz illeszkedő csengőgombok vagy akár a falazatba tartósan beépített teljes levélszekrényrendszerek szabnak itt határt. A megoldás: a TFS-Universal plus. A legmodernebb technológiát kínálja, a csatlakozáshoz csak kétvezetékes kábelre van szükség, és a meglévő levélszekrényekbe vagy mélyedésekbe illeszkedik.

Multifunkcionális - minden beépítési helyzethez
Ha rendelkezik egy szabad a/b porttal rendelkező ITC-rendszerrel, a TFS-Universal plus ajtókapcsoló rendszer telefonon keresztül pillanatok alatt csatlakoztatható és programozható. A modern elektronika még nehéz környezeti helyzetekben is biztosítja a legjobb kommunikációt.
A tíz univerzális csavaros rögzítőfüllel mindig van mód a biztonságos rögzítésre. Vagy egyszerűen a teljes felületű ragasztópárna segítségével a ház a csengőrendszer előlapja mögé ragasztható. A mikrofon saját kis házrészben helyezkedik el, amely külön is felszerelhető, és az adott beépítési körülményekhez optimalizálható. A meglévő csengőgombok - akár négy is lehetséges - és egy ajtónyitó relé közvetlenül csatlakoztatható.
A további kapcsolási lehetőségek pl. a lépcsőházi világításhoz, a postaládában lévő jelzőérintkező csatlakoztatása, valamint a csengő mobiltelefonra történő továbbítása az ajtónál lévő látogatóval való közvetlen hangkapcsolattal további népszerű funkciók.

Ez a multifunkcionális rendszer akár könnyedén helyettesítheti a recepcióst!
Egy régi kaputelefon-rendszert nem mindig könnyű nagyobb átalakítások nélkül újjal helyettesíteni. A süllyesztett dobozok, az ajtóhoz illeszkedő csengőgombok vagy akár a falazatba tartósan beépített teljes levélszekrényrendszerek szabnak itt határt. Ha mégis a legmodernebb technológiát szeretné használni meglévő kaputelefonjához, a TFS-Universal plus megoldást kínál: egyaránt illeszkedik a meglévő levélszekrénybe vagy a meglévő kaputelefon- vagy levélszekrényrendszer mélyedésébe, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen beszéljen telefonon az ajtóban álló látogatóval, hogy a csengetéssel egyidejűleg bekapcsolja a lépcsőházi világítást, vagy hogy értesüljön a levélszekrényben lévő új postáról. A tíz univerzális csavaros rögzítőfüllel mindig van mód a biztonságos rögzítésre, vagy egyszerűen a teljes felületű ragasztópárna segítségével a ház a kapucsengőrendszer előlapja mögé ragasztható. A mikrofon saját kis házrészében helyezkedik el, amely külön is felszerelhető - tetszés szerint és az adott telepítési körülményekhez optimalizálva. A meglévő csengőgombokat továbbra is használhatja jelzésre.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Auerswald 90667 TFS-Universal plus Kaputelefon modul" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: