Betöltés...

Brennenstuhl BrematicPRO Ajtó-/ablakérintkező

Ár: 18.960 Ft


Brennenstuhl BrematicPRO
Ajtó-/ablakérintkező


A Smart Home ajtóablakok érintkezője felismeri, hogy az ajtók / ablakok nyitva vannak-e vagy bezárva-e, és az alkalmazáson keresztül értesíti Önt az állapotról (a BrematicPRO alkalmazás használata a szelepmozgatók és érzékelők vezérlésére csak a BrematicPRO átjáróval együtt lehetséges).
A BrematicPRO alkalmazással együtt használható riasztásfigyeléshez vagy energiatakarékossághoz
Egyszerűen rugalmas rögzítés ablakokra vagy ajtókra ragasztólapokkal vagy csavarozással
Biztosítsa otthonát a BrematicPRO ajtó / ablak érintkezőivel, és használja a feltűnő érintkezőket riasztóként a lehetséges betörések ellen

A Brennenstuhl fehér színű BrematicPRO vezeték nélküli ajtó- / ablakérintkezője mindegyikével és minden területén biztonságot nyújt. Ez része a Brennenstuhl otthoni automatizálási rendszernek, a BrematicPRO-nak, amelyet kényelmesen vezérelhet az alkalmazáson vagy a PC-n keresztül.

Az ajtó és az ablak tökéletesen rögzítve: Amint a mágneses rész elmozdul az érzékelőtől, vagy valaki megpróbálja szétszerelni az ajtó és ablak érintkezőjét, riasztás vált ki. Tehát a nyitott ablak és a nyitott ajtó nem marad felismerés nélkül. Az Átjáróval és az App-rel párosítva közvetlenül értesítést is kaphat. Az ajtó / ablak érintkező ideális az energiatakarékossághoz is. A brennenstuhl fűtőtermosztáttal együtt ez az alkalmazáson keresztül könnyen beállítható.

- Tartomány szabad mezőben: max. 100 m
- Elem típusa: 1x 3V CR2450 (mellékelve)
Az elem élettartama körülbelül 2 év
- Rádiófrekvencia: 868,3 MHz

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Adatátvitel (Smart Home): vezeték nélküli · Alkalmazási terület: Beltér · Bázisállomás (Smart Home): Szükséges · Felhő kapcsolat (SmartHome): Alexa (külön bázisállomás szükséges), Google Home (külön bázisállomás szükséges) · Frekvencia: 868 MHz · Max. hatótáv (szabad területen): 100 m · Méret, magasság: 50 mm · Méret, mélység: 17 mm · Méret, szélesség: 81 mm · Sorozat: Brennenstuhl BrematicPRO · Szerelési mód: Falra szerelhető · Termék típus: Ajtó-/ablakérintkező · Tápellátás: Elemekről üzemeltetett

Szállítás tartalma: Rádió ajtó- és ablak érintkező, CR2450 gombelem, Szerelési tartozékok, Használati útmutató.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Lakásriasztó
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Brennenstuhl BrematicPRO Ajtó-/ablakérintkező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: